ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι παίκτες"

Ίβιτς: "Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι παίκτες"
ACTIONIMAGES

Αιχμές για ποδοσφαιριστές του άφησε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ενώ προανήγγειλε αλλαγές.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν φανερά εκνευρισμένος με ορισμένους παίκτες του και στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές για... εσκεμμένα λάθη στα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε πως ή θα φύγουν κάποιοι παίκτες του ή θα φύγει ο ίδιος.

Αρχικά είπε: "Βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα δύο. Στο δεύτερο τα πράγματα γύρισαν ανάποδα. Κάποιοι παίκτες έκαναν λάθη που δεν γίνονται. Περιμένω να συζητήσω με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο (σ.σ. Ιβάν Σαββίδη). Να του παρουσιάσω κάποια πράγματα. Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Ήταν λάθος δικό μου που άλλαξα τελευταία στιγμή τις αποφάσεις μου για κάποιους παίκτες που επέλεξα να αγωνιστούν στην ενδεκάδα".

"Σε λίγο θα έχω συζητήσεις με τον πρόεδρο (σ.σ. Ιβάν Σαββίδη) και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς (τους δημοσιογράφους) μπορεί να γνωρίζουν. Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Τις τελευταίες 20 μέρες-ένα μήνα, κάποιοι έχουν πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια".

Για όσα θα συζητήσει με τον Σαββίδη

"Θα παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ανώτεροί μου. Πρέπει να τον ενημερώσω για πράγματα που δεν γνωρίζει ο ίδιος. Και ο τεχνικός διευθυντής γνωρίζει αυτά που λέω"

Για τους παίκτες του

"Εχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιους προπονητές, αλλά όταν έμπαινα στο γήπεδο τα έδινα όλα. Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ να βγάλω καλύτερη ενδεκάδα. Αλλά όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως σήμερα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι κάτι καινούριο για μένα".

Για το παιχνίδι

"Η ομάδα είχε κατοχή και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος δεν μας πλησίασε, δυστυχώς βάλαμε 3ο και 4ο γκολ. Στο δεύτερο μείναμε δέκα παίκτες. Ηταν κακή στιγμή θα έλεγα, αλλά από κει και πέρα έγιναν κάποια περίεργα πράγματα. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Είτε θα είμαι εγώ, είτε κάποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάθε παίκτη για να ξέρω τι σκέφτεται, αλλά κατά την άποψή μου κάποια πράγματα είναι τόσο ύπουλα. Αν δείτε τα γκολ, θα καταλάβετε".

MVP ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες πήρε το βραβείο του MVP χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Υπέγραψε μόνο σε ένα πανί που βάζουν την υπογραφή τους οι κορυφαίοι κάθε αγώνα, πήρε το βραβείο, ζήτησε συγνώμη από τους δημοσιογράφους και χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε, εμφανώς στεναχωρημένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ανατροπή της χρονιάς, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4
Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά από το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ