ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Για αυτό έμεινα στον ΠΑΟΚ"

Ίβιτς: "Για αυτό έμεινα στον ΠΑΟΚ"
Ίβιτς INTIME SPORTS

Ο Βλάνταν Ιβιτς εξήγησε γιατί απέρριψε τις προτάσεις που είχε για να συνεχίσει στην ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ. ''Θα συνεχίσω να ηγούμαι της ομάδας Νέων και θα επικοινωνώ με τον Ιγκόρ Τούντορ'' είπε μεταξύ άλλων.

Ο Βλάνταν Ιβιτς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το 2016. Ο Σέρβος τεχνικός αρνήθηκε τις προσφορές που είχε τόσο από Ελλάδα (σ.σ. Βέροια), όσο και από το εξωτερικό, υπογράφοντας, όπως αποκάλυψε, για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο.

"Υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Πλέον, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, έχω επαγγελματικό συμβόλαιο", είπε αρχικά ο Ιβιτς στην ιστοσελίδα novosti.rsκαι συνέχισε: "Υπήρξαν κάποιες επαφές. Μετά από τις συζητήσεις που είχα επέλεξα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ηταν έξυπνη κίνηση. Θα συνεχίσω να ηγούμαι της ομάδας Κ20 και θα επικοινωνώ με τον Ιγκόρ Τούντορ, τον προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν συναντηθήκαμε, γιατί ο χρόνος είναι εναντίον μας. Ελπίζω, όμως, ότι σε μερικούς μήνες θα είμαστε σε θέση να προτείνουμε πολλούς από τους παίκτες μας".

Τόνισε πως: " Πλέον, τα χρήματα δεν είναι θέμα για την ομάδα. Μπορεί να αγοράσει έναν αριθμό παικτών, αλλά εμείς κάθε χρόνο παράγουμε τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στον σύλλογο υπάρχει πλήρη οργάνωση. Όλα είναι στη θέση τους. Οι Ακαδημίες μας, μαζί με του Ολυμπιακού, είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Στις νεότερες κατηγορίες ο ΠΑΟΚ είναι η κορυφαία ομάδα. Για παράδειγμα, ακούω, ότι ο Μίσκοβιτς (σ.σ. ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ) θα κληθεί στις Εθνικές ομάδες της Σερβίας".

Κατέληξε λέγοντας: " Είμαι ικανοποιημένος, πολύ ικανοποιημένος. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη, είναι τιμή μου που εργάζομαι στον ΠΑΟΚ".

Bλέπει Λοκομοτίβα-Μπρόουτον ο Βούτσκο

ΗΛοκομοτίβαΖάγκρεμπ την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε στην Ουαλία με 3-1 την Μπρόουτον και το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 9 Ιουλίου στην Κροατία. Σε αυτό το παιχνίδι θα βρεθεί ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, Γιoύριτσα Βούτσκο και ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Κατά τα άλλα στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης δεν έδωσε το παρών ο Τούντορ γιατί είχε κάποια γραφειοκρατικά θέματα στην πατρίδα του, ωστόσο θα είναι κανονικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο απογευματινό φιλικό με την Μπόχουμ. Ακόμη, οι Ρατς και Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ