ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Έρχεται το 30% των αγώνων που κρίνει τους στόχους μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και κυρίως για την τελική ευθεία της σεζόν που θα κρίνει τα πάντα σε ό,τι αφορά στους στόχους της ομάδας.

Ικανοποιημένος τόσο για τις ανάσες που πήρε η ομάδα του, όσο και για τη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής τίτλου πρωταθλήματος εμφανίζεται ο Βλάνταν Ιβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης στο ματς με την ΑΕΛ και κυρίως στο 30% των αγώνων που απομένει στη σεζόν και θα κρίνει τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για το ματς με την ΑΕΛ και τις απουσίες που θα έχουν οι "ασπρόμαυροι": "Έχουμε απουσίες, αλλά έχουμε και μεγάλο ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να μπουν στην ενδεκάδα και να δώσουν το 100%, για να πάρουμε το ματς. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή και πιστεύω ότι σε αυτές τις δέκα μέρες, δουλέψαμε. Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα, που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια που έρχεται".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μετά τις διακοπές επιστρέφει με νίκη: "Ελπίζω ότι θα γίνει αυτό και απέναντι στην Λάρισα. Θα δουλέψουμε σκληρά να γίνει. Γνωρίζουμε όλοι τι ματς είναι. Παίζουμε εντός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει τους δικούς της στόχους. Βέβαια αυτό είναι κάτι που αφορά τους ίδιους. Εμείς πρέπει να βλέπουμε μόνο τους εαυτούς μας και να δείξουμε αυτό που θέλουμε την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καλοί, για να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν πήρε ο ΠΑΟΚ ανάσες από την διακοπή: "Πήραμε ανάσες. Χρειάστηκε αυτό, είχαμε πολλά παιχνίδια, ιδιαίτερα από την 1η Ιανουαρίου. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει το 70% των παιχνιδιών. Τώρα μας έχει μείνει το 30% που είναι λίγα παιχνίδια, αλλά κρίσιμα για την σεζόν, καθώς θα κρίνουν τους στόχους μας. Έχουμε και το Κύπελλο, που είναι ένας από τους στόχους μας και προετοιμαζόμαστε όλοι όπως πάντα, για κάθε ματς ξεχωριστά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ