ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Είχαμε σωστό πλάνο και πειθαρχία"

Ιβιτς: "Είχαμε σωστό πλάνο και πειθαρχία"
Ιβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε οργανωμένος στο παιχνίδι του απέναντι στον Πλατανιά και τόνισε πως ήταν μοιρασμένο το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πλατανιά ήταν ο Βλάνταν Ιβιτς. Συγκεκριμένα o Σέρβος τεχνικός είπε:

"Το θέμα ήταν να νικήσουμε αλλά είχαμε στο μυαλό μας και την διαφορά όσον αφορά τα πλέι οφ ώστε αυτή να μην γίνει μεγαλύτερη. Εμείς με το έναν ή τους τρεις βαθμούς πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε ευκαιρίες, όπως και ο Πλατανιάς. Ηταν μοιρασμένο το ματς και αν κάποιος από τις δύο ομάδες ήταν πιο μπροστά, πιστεύω ήταν ο ΠΑΟΚ. Εμείς κάθε ματς θέλουμε να κερδίζουμε. Οταν δεν νικάς, σημαντικό είναι να μην χάνεις. Σήμερα κρατώ το ότι είχαμε σωστό πλάνο και πειθαρχία. Ημασταν οργανωμένοι και ο αντίπαλος δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες. Οσο πλησιάζει το τέλος και προετοιμάζεις την ομάδα για τα επόμενα ματς, προσέχεις τους βαθμούς. Εμείς στο ματς με τον Πανιώνιο δεν μπορώ να πω πως δεν ήμασταν καλοί ενώ σήμερα είχαμε μια θετική εικόνα. Εννοείται πως μπορούμε να παίζουμε καλύτερα".

Συνεχίζοντας τόνισε για το σημερινό ματς:" Είχαμε αρκετούς τραυματίες και παίκτες που επέστρεψαν όπως ο Γλύκος, ο Ροντρίγκες ο Χατζηισαίας, ο Μαλεζάς, ο Τσίμιροτ και ο Μακ. Οταν οι παίκτες παίζουν μετά από καιρό, χρειάζονται 2-3 παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε κάποια κενά και είμαι ευχαριστημένος από όλους που έδειξαν πως μπορούν να είναι μέσα στις βασικές μου επιλογές".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε βαθμολογικό όφελος εν όψει των πλέι οφ αν κέρδιζε: " Από όσο μου έχουν πει η βαθμολογία με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι μπέρδεμα. Είναι περίεργα τα πράγματα αλλά έχουμε συνηθίσει. Θα έχουμε δυνατά παιχνίδια στα πλέι οφ. Θα μετρήσει το ξεκίνημα και το πρόγραμμα. Με νοιάζει που γυρνάνε παίκτες και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό. Εχουμε καλούς παίκτες και μπορούν να καλυφθούν οι παίκτες που δεν παίζουνε. Είμαι αισιόδοξος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ