ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Είμαστε σε καλό δρόμο..."

Ιβιτς: "Είμαστε σε καλό δρόμο..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Σιλβόντε και τόνισε πως το ζητούμενο είναι ο "Δικέφαλος" να εμφανιστεί έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του.

Μετρημένος στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σιλφόλντε. Ο Σέρβος προπονητής ξέρει πως είναι νωρίς για να πει οτιδήποτε και έκανε λόγο για τη σκληρή δουλειά που απαιτείται.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 14-0 την Σιλβόντε και μετά το τέλος του φιλικού ο Βλάνταν Ιβιτς δήλωσε: " Ηταν το πρώτο φιλικό με έναν αδύναμο αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί είχαμε σοβαρότητα και στα δύο ημίχρονα. Είμαστε σε κάλο δρόμο. Έπαιξαν δύο 45λεπτα, δύο ομάδες. Δεν μπορώ να πω πως κάτι δεν πήγε όπως το ζήτησα.

Οσο προχωρά η προετοιμασία, έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια και πιο δύσκολους αντιπάλους. Μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύουμε για να βγάζουμε αυτά που θέλω. Γι' αυτό το χρονικό διάστημα όπως είπα είμαστε σε καλό δρόμο και προχωράμε με δουλειά".

Για το αν έρθουν νέοι παίκτες: " Μπορεί να έρθουν. Δουλεύουμε σε κάποιες θέσεις...".

Για την άδεια των Κάτσε και Μακ που ήταν στο Euro: "Πέρυσι η ομάδα ξεκίνησε πρώτη την προετοιμασία. Οι δυο τους έπαιξαν σχεδόν όλο τον χρόνο, πήγαν στο Euro, είχαν προετοιμασίες και παιχνίδια και είναι σημαντικό να ξεκουραστούν. Το χρειάζεται ο οργανισμός τους για να επιστρέψουν πιο έτοιμοι και ορεξάτοι για δουλειά".

Για το αν οι επιλογές παικτών θα είναι περισσότερες στα επόμενα φιλικά: " Έχουμε σχεδιάσει πώς και με τι τρόπο θα παίξουμε στα φιλικά, όσο προχωράνε τα παιχνίδια. Οσο θα μεγαλώνει το χρονικό διάστημα για κάποιους, για άλλου θα μειωθεί. Όλοι ξεκίνησαν από το μηδέν και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν".

Για τον Περέιρα: " Τον γνωρίζω καλά, ξέρω ότι είναι ένας παίκτης με ικανότητες τις οποίες χρειάζεται η ομάδα. Είναι σοβαρός όπως και οι άλλοι. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Αν το κάνει, θα μας βοηθήσει πολύ".

Για το ρόστερ: " Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουμε. Είναι 25 παιδιά εδώ εκτός από τον Κωνσταντινίδη που προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό. Οι υπόλοιποι είναι εδώ και όπως σας είπα, μπορεί να υπάρξουν σύντομα και κάποιες μεταγραφές τις οποίες θα μάθετε όταν έρθει η ώρα".

Για τα πολλά γκολ των επιθετικών: "Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου έχουν την ικανότητα να σκοράρουν και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται η ομάδα. Δουλεύουν όλοι σκληρά, παίρνουν αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ