ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Είμαι κοντά για να καταλάβω το τι φταίει"

Ίβιτς: "Είμαι κοντά για να καταλάβω το τι φταίει"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για το... πονεμένο ζήτημα των θλάσεων που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως για τα προβλήματα τραυματισμών δεν ευθύνονται τα γήπεδα στα οποία προπονείται ο "Δικέφαλος".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλλονή αλλά και για τα προβλήματα τραυματισμών μίλησε ο Βλάνταν Ιβιτς. Συγκκεριμένα ο τεχνικός του "Δικεφάλου" είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής: " Κάναμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε επιθετικά όπως θα ήθελα. Είχαμε και στα δύο ημίχρονα πειθαρχία στο ματς και ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες και αυτό είναι θετικό. Για το πρώτο ημίχρονο, έχω να πω πως πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά σίγουρα αυτό θα το βελτιώσουμε με την δουλειά που θα κάνουμε".

Για τους πολλούς τραυματισμούς με τελευταίο αυτόν του Μυστακίδη και το τι φταίει για τις θλάσεις: "Τόσες πολλές θλάσεις είναι φαινόμενο και δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Δεν μπορώ να πω τι φταίει αλλά είμαι κοντά στο να το καταλάβω. Δεν θα σας πω γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμη και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να μην υπάρχουν τόσες θλάσεις και να είμαστε πιο δυνατοί".

Για το αν είναι θέμα εκγύμνασης οι πολλοί τραυματισμοί: "Οσον αφορά τα γήπεδα, έχω να πω πως είναι καλά. Είναι όπως και το γήπεδο της Τούμπας. Εκεί που κάνουμε προπονήσεις είναι καλά τα γήπεδα και αυτό δεν παίζει ρόλο. Αυτό έχω να πω".

Για την φάση του Λέοβατς με τον Αθανασιάδη (στο 2-0) και για την αξιοποίηση τους Κλάους: " Ο Αθανασιάδης είπα πως για να βάζει γκολ, πρέπει να παίζει. Δεν είναι τυχαίο που στο πρώτο ματς (σ.σ. με τον Παναιτωλικό) είχε 5-6 φάσεις. Οταν ο επιθετικός μπαίνει στις φάσεις, κάνει δουλειά. Σε αυτά τα ματς έχει οχτώ 8-9 φάσεις και έχει σύνολο τρία γκολ.

Για το που θα δουλέψει ο ΠΑΟΚ κατά το διάστημα της διακοπής και αν είναι πρόβλημα που θα απουσιάσουν πολλοί διεθνείς: " Είναι μεγάλο πρόβλημα που θα λείπουν παίκτες. Περιμένουμε κάποιους να γυρίσουν και να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Θα δουλέψουμε σε θέματα που θέλουμε να βελτιώσουμε'.

Για τον Ροντρίγκες που έπαιξε ξανά: "Εχει να παίξει πολύ καιρό. Σήμερα μπήκε στο ματς και μας έπεισε. Οπως και οι άλλες αλλαγές. Οι αλλαγές μας έχουν βοηθήσει. Επίσης το μηδέν πίσω δείχνει μια σοβαρότητα και έτσι πρέπει να δουλέψουμε στο εξής, στην πειθαρχία και στο επιθετικό κομμάτι. Το θέμα είναι να μαζευτούμε όλο και να δουλέψουμε. Τίποτε άλλο".

Θλάση β' βαθμού η πρώτη εκτίμηση για Μυστακίδη

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γιάννη Μυστακίδη στο μας με την Καλλονή κάνει λόγο για θλάση β΄ βαθμού (οπίσθιος μηριαίος). Την Δευτέρα θα φανεί οριστικά το πόρισμα για το τι έχει ο Ελληνας ποδοσφαιριστής και αν πράγματι είναι θλάση β' βαθμού, θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ