ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Διπλά χαρούμενος για Πρίγιοβιτς"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με αφορμή την πρόκριση της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και στα μέχρι τώρα κατορθώματά του από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαι διπλά χαρούμενος τόσο για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς όσο και για την πρόκριση της εθνικής ομάδας μου στην τελική φάση του Μουντιάλ. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία. Ο Πρίγιοβιτς από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, έδειξε πως είναι απόλυτα επαγγελματίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως στους δέκα μήνες όπου βρίσκεται στον ΠΑΟΚ πετυχαίνει γκολ και είναι πρώτος σκόρερ.

Ηδη με τον ΠΑΟΚ έχει πετύχει 15 γκολ σε 30 παιχνίδια, δηλαδή ένα γκολ ανά δύο αγώνες. Δουλεύει πολύ, το θυμάμαι στο διάστημα της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ και το δείχνει στο γήπεδο. Όπως σας ανέφερα πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος θέλει να κερδίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ