ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δίκαιος ο αποκλεισμός από τη Σάλκε"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÁËÊÅ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / SCHALKE - PAOK (MOTION TEAM)
Ίβιτς MOTIONTEAM

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Αχιλλέα Πούγγουρα στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το 1-1 με τη Σάλκε στη Γερμανία. Ο Σέρβος τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε δίκαια από τους "βασιλικούς μπλε".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Σάλκε έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι στόχος πλέον είναι το Κύπελλο. Αναλυτικά όσα δήλωσε: " Πιστεύω ότι το κέρδος ήταν ο Αχιλλέας Πούγγουρας που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και του αξίζουν συγχαρητήρια όπως και στα άλλα παιδιά που έπαιξαν και βοήθησαν".

Για το χειροκρότημα του κόσμου:

"Αυτό μας δίνει δύναμη. Τα παιδιά παίζουν με την καρδιά και το μυαλό και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για αυτόν τον κόσμο που μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του:

"Είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να μας απασχολήσει όλους εμάς που είμαστε στον ΠΑΟΚ και θα ψάξουμε να βρούμε τι φταίει και να το λύσουμε και αυτό".

Για την παρουσία του Ουάρντα:

"Πράγματι ο Ουάρντα μας βοήθησε αρκετά και ήταν μια από τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς. Γιατί σε αυτό στην Γερμανία, βοήθησε πολύ το κέντρο, άνοιξε χώρους και είναι σίγουρο ότι μπορεί να μας βοηθήσει και στη συνέχεια. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι δεν έπαιξαν οι δυο βασικοί επιθετικοί της Σάλκε και αυτό επίσης μας βοήθησε αν και είχαμε καλές τοποθετήσεις εμείς στο κέντρο της άμυνας και βγαίναμε γρήγορα μπροστά και αυτό επίσης είναι θετικό".

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν τον αγώνα:

"Τους είπα αυτό που τους είχα πει και στο πρώτο ματς: να δείξουμε καλό πρόσωπο και να παίξουμε ποδόσφαιρο, να έχουμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως να μην έχουμε φόβο, να παίξουμε ελεύθερα και πειθαρχημένα. Αυτό τους ζήτησα και σε αυτό το παιχνίδι".

Για το αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν έπαιζε ο Πρίγιοβιτς:

"Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσε να μας βοηθήσει στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν τον είχαμε τι θα γινόταν. Αλλά έπαιξε καλά και ο Κουλούρης κυρίως στο πρώτο μέρος γιατί μετά κουράστηκε αλλά ήταν θετικός".

Για το αν αυτή η εμφάνιση είναι οδηγός για το μέλλον:

"Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε πάντα. Στο ματς αυτό η εικόνα του αγώνα δείχνει ότι εμείς ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να έχει επιτυχίες, νίκες, έχουμε ό,τι χρειάζεται για να το κάνουμε, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια".

Για τη συνέχεια της σεζόν:

"Εχουμε μπροστά μας δυο διοργανώσεις και θέλουμε να προχωρήσουμε. Να φτάσουμε ως το τέλος στο Κύπελλο και να πάρουμε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα".

Για τους δυο αγώνες με τη Σάλκε:

"Όταν το συνολικό σκορ είναι 4-1 δεν μπορείς να πεις ότι αδικείσαι. Απλά το σκορ του πρώτου αγώνα μας απομάκρυνε από τον στόχο μας. Και στο πρώτο μέρος, στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν καλύτεροι. Φυσικά κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι δε μας βγήκαν όπως στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν είχαμε στο πρώτο ματς καλή κυκλοφορία της ομάδας ενώ χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μετά το πρώτο γκολ αλλά και στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δυστυχώς εκεί χάσαμε με 0-3".

Για το τι κέρδισε ο ΠΑΟΚ από αυτό το ταξίδι:

"Ηταν περίεργο το ταξίδι αυτό και ειδικά στους ομίλους όπου είχαμε ανατροπές δεδομένων και τελικά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση που ήταν και ο στόχος μας. Ηταν ένα μάθημα και κυρίως για όλους εμάς που ζούμε πρώτη φορά αυτή τη διοργάνωση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ