ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν χαλαρώνουμε..."

Ίβιτς: "Δεν χαλαρώνουμε..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η άσκηση που ζητούσε ο Ίβιτς το πρωί της Τρίτης (12/7), οι ενοχλήσεις του Μπίσεσβαρ στην γάμπα και το... δώρο οπαδών του ΠΑΟΚ στον Γλύκο. Διαβάστε αναλυτικά

Σε υψηλούς ρυθμούς ακόμη μια προπόνηση του ΠΑΟΚ, το πρωί της Τρίτης (12/7). Ο Ιβιτς ζητούσε από τους παίκτες του "Δικεφάλου" πίεση και πάσα με την μία και το πρόγραμμα της ομάδας μόνο... απλό δεν ήταν.

"Δεν χαλαρώνουμε, πάμε παιδιά...", φώναζε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που ήθελε η άσκηση των ποδοσφαιριστών του να γίνει σωστά.

Στο μεταξύ ο Κωνσταντινίδης προπονήθηκε, κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Γιαννούλη, ο Δημητριάδης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ενώ ο Μπίσεσβαρ (ένιωσε "βαριά" την γάμπα του αλλά στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία) έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα ο Σάχοβ έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο καθώς ετοιμάστηκαν οι ειδικοί πάτοι για το πρόβλημα στο πέλμα.

Τέλος οπαδοί του "Δικεφάλου" από την Πολίχνη βρέθηκαν στην προπόνηση και έδωσαν στον Γλύκο μια εικόνα του Αγίου Παναγιώτη λόγω των εμφανίσεων του στα πλέι οφ και της απόκρουσης στο σουτ του Πέτριτς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είχε σαν αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" να κερδίσει την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ