ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν θα μείνει τόσο πολύ καιρό εκτός ο Τζαβέλλας"

Ίβιτς: "Δεν θα μείνει τόσο πολύ καιρό εκτός ο Τζαβέλλας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς υποστήριξε ότι με βάση δικές του πληροφορίες ο Τζαβέλλας δεν θα μείνει εκτός δράσης τόσο πολύ καιρό όσο εκτιμήθηκε αρχικά. Τι σχολίασε για το ιδιαίτερο φιλικό με την Παρτιζάν.

Σε δήλωσή του κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τον τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο. Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως δεν είναι ευχάριστο το ότι θα στερηθεί έναν βασικό του παίκτη που ήταν σε καλή φόρμα, όμως υποστήριξε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος, ο Έλληνας αμυντικός δεν θα λείψει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όσο εκτιμήθηκε αρχικά (4-5 εβδομάδες).

Αρχικά είπε για το φιλικό με την Παρτιζάν:
"Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για μένα, ήρθαμε μετά από πολύ καιρό να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ. Και κάναμε ένα καλό 90λεπτο όπου κερδίσαμε το παιχνίδι. Είδαμε κάποια πράγματα θετικά, ορισμένοι παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια έπαιξαν σε όλο το ματς. Δοκίμασα κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και έχω μία εικόνα για τους ίδιους για να βγάλω τα καλύτερα συμπεράσματα".

Για τον τραυματισμό του Τζαβέλλα και τον χρόνο αποθεραπείας του:
"Δεν είναι ευχάριστο για εμάς όταν ένας βασικός παίκτης που ήταν σε καλή φόρμα τραυματίζεται. Οι πληροφορίες που έχω, είναι πως δεν θα μείνει τόσο πολύ καιρό εκτός δράσης. Έχουμε όμως και τον Κρέσπο, τον Μαλεζά, τον Βαρέλα και μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ