ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν μας απασχολεί το εξωαγωνιστικό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στο ματς με τον Πλατανιά πριν ασχοληθεί με τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών απ' τον Ολυμπιακό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θέλησε να βάλει στην συζήτηση τα όσα συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες της ΕΠΟ και εκθείασε τον Πλατανιά, στο δρόμο για το μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στα Χανιά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το διάστημα της διακοπής: "Κάναμε ότι κάνουμε και κάθε άλλη φορά. Προσπαθούμε δηλαδή να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δούμε το καθένα ξεχωριστά. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν επηρεάζεται η ομάδα από τα εξωαγωνιστικά γεγονότα: "Δεν μας απασχολούν όσα γίνονται εκτός γηπέδου. Κοιτάμε την δικιά μας δουλειά που είναι να προετοιμαστούμε για το κάθε παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε καταφέρει να πετύχουμε κάποιους από τους στόχους μας. Έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα και πλέον έχουμε κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε όπως στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς".

Για την κατάσταση της ομάδας του: "Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα, αλλά αυτή η περίοδος που έχουμε μπροστά μας είναι η πιο σημαντική. Όλοι δουλεύουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι γι αυτά που έρχονται".

Για το αν τα παιχνίδια που έρχονται είναι όλα τελικοί και αν στην προετοιμασία της κυριακάτικης αναμέτρησης συνυπολογίζεται και ο επαναληπτικός της Πέμπτης: "Δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό. Βλέπουμε κάθε επόμενο παιχνίδι ως το πιο σημαντικό. Αυτό της Κυριακής με τον Πλατανιά αυτή την στιγμή είναι το πιο σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα πάμε να παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα που κατά την γνώμη μου εύκολα θα μπορούσε να είναι στην πεντάδα. Είναι μία ομάδα που διαθέτει τον καλύτερο προπονητή τα τελευταία δύο χρόνια και είναι στην έκτη θέση και φέτος".

Για τα γενέθλια του Συλλόγου: "Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα μία μεγάλη οικογένεια. Έχει μία λαμπρή ιστορία 91 χρόνων κατά την οποία έχουν περάσει πολλά πρόσωπα. Θεωρώ ότι οι παίκτες που ήρθαν φέτος έχουν καταλάβει τι σημαίνει ΠΑΟΚ και όλοι όσοι δουλεύουμε εδώ καθημερινά, προσπαθούμε να κάνουμε τους πάντες να νιώθουν περήφανοι για εμάς και να βελτιώσουμε την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ