ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν ίσχυε ότι συμφώνησα με Βέροια"

Ίβιτς: "Δεν ίσχυε ότι συμφώνησα με Βέροια"
Ίβιτς INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Ίβιτς σχετικά με τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στη Βέροια.

Ξεκάθαρος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς όσον αφορά τις φήμες που υπήρξαν για συμφωνία του με τη Βέροια. Ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ τόνισε πως είχε επαφή, αλλά δεν συμφώνησε σε τίποτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Arena Fm":

Για τους στόχους της φετινής περιόδου:
«Είναι ο τρίτος μου χρόνος στη Κ20. Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμάσουμε τα παιδιά και να μπορούν να ανέβουν στη μεγάλη ομάδα. Βέβαια, όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θες να είσαι και ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε πάντα υψηλούς στόχους και να δουλεύουμε καλά στο τακτικό κομμάτι αλλά και στην φυσική κατάσταση. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά για να είναι έτοιμα όταν μπουν στις προπονήσεις με τους μεγάλους».

Για τους παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες:
«Σίγουρα ικανοποιεί εμένα και τους συνεργάτες μου όταν τα παιδιά παίζουν στη πρώτη ομάδα. Είναι μια επιτυχία αυτό και όταν βλέπουμε τα παιδιά μας γεμίζουν. Κατά την άποψη μου κάποια παιδιά μπορούσαν να παίξουν και παραπάνω. Βλέπουμε στον Παναθηναϊκό πως παιδιά όπως ο Καρέλης ή ο Δώνης πρωταγωνιστούν».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ:
«Ήρθαν διάφορα παιδιά από την Κ17, πρέπει να προσαρμοστούν και νομίζω πως μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις φήμες που έλεγαν πως θα πάει στη Βέροια:
«Είχα κάνει μια επαφή με την Βέροια και δεν είχα συμφωνήσει σε τίποτα όπως έλεγαν. Έγραφαν πως είχα συμφωνήσει σε όλα αλλά δεν ίσχυε αυτό. Όταν μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ τα βρήκαμε και συμφωνήσαμε για έναν ακόμα χρόνο».

Για το γεγονός πως μένει για τρίτη χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ:
«Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα και με αυτά μου δίνει. Φαίνεται πως και η ομάδα είναι ευχαριστημένη με εμένα και αυτό μου δείχνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη και πως μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τον Ίγκορ Τούντορ:
«Ακόμα δεν έχουμε έρθει σε επαφή γιατί όταν ξεκίνησε η μεγάλη ομάδα εμείς δεν είχαμε ξεκινήσει και μετά έφυγε για προετοιμασία. Νομίζω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά».

Για τον Φράνκ Άρνεσεν:
«Έχουμε μιλήσει και έχουμε γνωριστεί με τον κ. Άρνεσεν. Μαζί του και με τον κ. Πουρλιοτόπουλο κάναμε μια συζήτηση. Μόλις έρθει από την προετοιμασία θα μιλάμε συχνά και θα έχουμε επαφές».

Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ:
«Έχει έρθει ένας νέος προπονητής με διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και ένα σύστημα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει τα τελευταία χρόνια. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα. Δεν υπήρχε πολύ χρόνος και θέλω να πιστεύω πως όσο περνάει η χρόνος η ομάδα θα δυναμώνει και θα έχει και καλύτερα αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα:
«Θέλω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα. Είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ματς και πιστεύω πως σε δυο μέρες θα παίξει καλύτερα και θα προκριθεί»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ