ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"

Ίβιτς: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στο 0-0 με την Ξάνθη και ευελπιστεί να μην υπάρξει αναβολή του αγώνα της Πέμπτης (29/9) με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ έφερε αρκετή συζήτηση στην συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς, με τον προπονητή των ασπρόμαυρων να στέκεται στο τρόπο με τον οποίο η ομάδα του έψαξε το γκολ της νίκης προς το τέλος του αγώνα, ενώ την ίδια ώρα περιμένει νέα από την Τσεχία και την Λίμπερετς για τη τύχη του αγώνα της Πέμπτης (25/9). Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τι κρατάει από το ματς:

"Χάσαμε δυο βαθμούς, αυτό είναι το πρώτο. Δεν σκοράραμε, και αυτή είναι η πρώτη φορά. Και άλλες φορές έχουμε κάνει φάσεις αλλά πάντα είχαμε το γκολ. Πάντα αυτό που ζητάω είναι να δημιουργούμε φάσεις και θέλω από όλους τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τελική προσπάθεια.

Στο φινάλε πιέσαμε, κάναμε φάσεις, αλλά όχι οργανωμένα. Είχαμε αριθμητική υπεροχή, αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, έβλεπα τους παίκτες να μην έχουν καθαρό μυαλό. Είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω μαζί τους. Δεν μπορείς να βάζεις σε όλα τα ματς γκολ στα πρώτα λεπτά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου".

Για τον εκνευρισμό που παρατήρησε στους παίκτες:

"Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%. Μπορεί κάποιος να μην ήταν σε καλή μέρα, αλλά δεν υπήρχε κάποιος που να μην προσπάθησε. Έχουμε ένα θέμα με τον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω το πως φαίνεται από ψηλά, αλλά εμείς που τον ζούμε, ξέρουμε. Είναι το δικό μας γήπεδο, και είναι δικό μας το πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε".

Για τα ποσοστά ευστοχίας σε σχέση με τις τελικές προσπάθειες:

"Μέχρι πριν από τέσσερις ώρες ήταν όλα καλά, και όλα θα ήταν καλά αν είχε βγει μια από τις φάσεις. Αυτά συμβαίνουν παντού. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, αυτούς τους παίκτες θα είχαμε αποκτήσει. Και στα τρία παιχνίδια μας έλειψε η συγκέντρωση. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά γκολ για να κερδίσεις ένα ματς.

Αν προσέξεις, σου φτάνει και ένα, αλλά σήμερα δεν ήρθε. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες που προσπαθούμε να τους δείξουμε το τι συμβαίνει εδώ, όσον αφορά το τρόπο με τον οποίο παίζουν οι αντίπαλοι στην έδρα μας".

Για το παιχνίδι με την Λίμπερετς:

"Θέλουμε να γίνει το ματς. Δεν θέλουμε να αλλάξει το πρόγραμμα. Ακόμα περιμένουμε και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το ματς…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ