ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν είναι δίκαιο να τα βάζετε με τον Κλάους"

Ίβιτς: "Δεν είναι δίκαιο να τα βάζετε με τον Κλάους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς άπλωσε ασπίδα προστασίας στον Στέφανο Αθανασιάδη για την κριτική που δέχεται για τα χαμένα τετ-α-τετ στη ρεβάνς με τον Άγιαξ και επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού. Τι είπε για Κάτσε και Βαρέλα. Περέιρα: "Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο". (VIDEO)

Άκρως ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Βέροια. Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για τις μεταγραφές, αλλα και την κριτική που γίνεται στον Στέφανο Αθανασιάδη απλώνοντας ασπίδα προστασίας στον διεθνή επιθετικό.

Σε ό,τι αφορά στον Στέφανο Αθανασιάδη, ο Βλάνταν Ίβιτς ρωτήθηκε αν αισθάνεται πως χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχολογική στήριξη μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ και την κριτική για τα δύο χαμένα τετ-α-τετ και απάντησε:

"Τα ακούω κι εγώ όσα λέγονται. Και να μη θέλω τα ακούω. Αυτό που κάνετε δεν είναι δίκαιο. Τώρα είναι ο Αθανασιάδης, αύριο θα είναι ο Περέιρα, ή όποιος άλλος είναι επιθετικός. Μπήκε σε 4-5 φάσεις, έβαλε ένα γκολ. Τα χάνουν και οι μεγάλοι παίκτες τα γκολ. Έχει βάλει τόσα γκολ με τον ΠΑΟΚ. Το πιο εύκολο είναι όταν ένας επιθετικός χάνει ευκαιρίες να γίνεται αυτό που γίνεται. Δεν είναι σωστό και δίκαιο αυτό και δε μιλάω μόνο για τον Κλάους. Δεν πρέπει να κράζουμε τους επιθετικούς. Για μένα είναι σωστός και καλός όταν είναι μέσα στις φάσεις. Πρέπει να βάζει και γκολ, αλλά για να είναι μέσα στη φάση, έχει δουλέψει καλά. Δε μπόρεσε να βάλει και το δεύτερο γκολ. Το ήθελε ο ίδιος πιο πολύ από όλους μας. Αυτό πρέπει να καταλάβετε κι εσείς".

Εξάλλου σε ερώτηση για το αν αισθάνεται καλυμμένος με τους παίκτες που έχει στην επίθεση και πως σχολιάζει τα μεταγραφικά σενάρια για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, τόνισε:
Εμείς ψάχνουμε για φορ, δεν είπα ότι δεν θα πάρουμε επιθετικό. Ακόμη έχουμε το περιθώριο".

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ακόμη

Για την αναμέτρηση με την Βέροια:
"Ήθελα να δώσω χρόνο σε παίκτες που δεν υπήρχε το περιθώριο να αγωνιστούν σε όλο το ματς με τον Άγιαξ. Aπό όλους ζητάω τα ίδια είχαμε ευκαιρίες, δεν ήταν εύκολο να κερδίσει κανένας σήμερα, αύριο έχουμε δεύτερο παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για αυτό".

Για τον Φερνάντο Βαρέλα:
"Ο Βαρέλα έρχεται από τραυματισμό. Σίγουρα δεν είναι έτοιμος αλλά προπονείται καλά και είναι παίκτης που θα βοηθήσει".

Για την μεταγραφική ενίσχυση στη θέση του επιθετικού:
"Εμείς είπαμε ότι ψάχνουμε φορ, δεν είπαμε ότι δεν θα πάρουμε φορ, ψάχνουμε έχουμε ακόμα περιθώριο. Κατά την άποψή, μου είμαστε κοντά σ' αυτή τη μεταγραφή".

Για τον Έργκους Κάτσε:
"Ο Κάτσε είναι παίκτης που ήταν σχεδιασμένο να βρει ομάδα να φύγει. Ο παίκτης ήρθε μετά το Euro είχε άδεια και περιμένω να δω τι θα γίνει μαζί του".

Για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ:
"Η ομάδα ήταν σοκαρισμένη μετά τον Άγιαξ. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες με τον Άγιαξ, μπορούσαμε να περάσουμε συνεχίζουμε και προχωράμε, είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε την Ντίναμο…".

Περέιρα: "Παλεύω στις προπονήσεις, ο κόουτς αποφασίζει"

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Φακούντο Περέιρα με τα δύο γκολ που σημείωσε. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην Τούμπα, έστω και μετά από καιρό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά κάθε μέρα για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Είπε ακόμη:Για την προσπάθεια που καταβάλλει ο ίδιος:
"Δουλεύω για να πάρω μια θέση στην ομάδα. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να παλεύω συνέχεια στις προπονήσεις για το καλύτερο και από εκεί και πέρα, ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει".

Για το μέλλον του στην ομάδα:
"Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον... Ξέρω όμως ότι πράγματι ήρθε η οικογένεια μου εδώ, ότι είμαι πολύ χαρούμενος στην πόλη και στην ομάδα και θέλω να κάνω, ότι και όλοι οι υπόλοιποι εδώ, δηλαδή να δώσουμε χαρά στην διοίκηση, στον προπονητή και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να πούμε, αν η ποιότητα είναι καλύτερη ή χειρότερη. Αυτό που πρέπει να αποδείξουμε, είναι αν όντως ήμαστε ικανοί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μέσα στο γήπεδο με σκληρή δουλειά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ