ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω"

Ίβιτς: "Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς παραδέχθηκε μετά το 0-0 με τη Βέροια ότι δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλει να βλέπει, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του γκολ του Περέιρα, τονίζοντας ότι ήταν μεγάλο το λάθος του βοηθού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σχολίασε το ακυρωθέν γκολ του Φακούντο Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη «λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Βέροια. Ωστόσο στάθηκε και στην κακή εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Νομίζω ότι αυτό που έπαιξε ρόλο είναι ότι δεν είχαμε τη φρεσκάδα που έπρεπε και ίσως οι παίκτες που ήταν πιο ξεκούραστοι και για αυτό τους επιλέξαμε αν και προσπάθησαν δεν βοήθησαν αρκετά. Παράλληλα δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ στο τέλος κινδυνέψαμε και με την ήττα αν και πιστεύω ότι εμείς ήμασταν πιο κοντά στη νίκη".

Για το ακυρωθέν γκολ του Περέιρα: «Βάλαμε καθαρό γκολ. Σήκωσε τη σημαία του ο βοηθός και αυτό δεν ήταν απλό λάθος. Η φάση έγινε μπροστά του, όχι απέναντι. Δεν ήταν οριακό, ο Περέιρα ήρθε πίσω από τη μπάλα. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη αγωνιστική στους ορισμούς και δεν με ενδιαφέρει. Ξέρω ότι εμείς ζητάμε το 50-50 στη διαιτησία και αυτό είναι κάτι παραπάνω από λάθος».

Για το λόγο που προχώρησε σε rotation: «Το έκανα αυτό γιατί υπήρχαν παίκτες που ήταν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς και φάνηκε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Τσεχίας. Για παράδειγμα ο Μάτος μετά το ματς της Πέμπτης είχε ενοχλήσεις και ήταν ρίσκο να παίξει. Ο Κάνιας έχει ένα σερί αγώνων και είναι και αυτός κουρασμένος. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί αυτοί οι παίκτες να μην έχουν καλή απόδοση επειδή παίζουν σερί και έπρεπε να κάνω αυτή τη διαχείριση».

Για το ότι επέλεξε τον Κρέσπο ως δεξί μπακ: «Γιατί πολύ απλά την ενδεκάδα την επιλέγω κοιτώντας την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ευκαιρίες θα παίρνουν αυτοί που τις διεκδικούν».

Για το αν αυτό το νέο στραβοπάτημα αφήνει τον ΠΑΟΚ μακριά από τον στόχο του: «Φυσικά και είναι κακό. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω αυτός που είδατε. Αλλά δημιουργούμε ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλεύουμε».

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ