ΠΑΟΚ

Ίβιτς : "Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Πρίγιοβιτς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι αλλαγές στο περιβραχιόνιο, η παρουσία του Κίτσιου στα αριστερά και το παιχνίδι με την Σάλκε στην Γερμανία απασχόλησαν τον προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βέροια.

Στη νίκη - “φάρμακο” επί της Βέροιας, μετά το παιχνίδι με την Σάλκε, στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, που εξήγησε τις αλλαγές στην ενδεκάδα, στο… περιβραχιόνιο, αλλά και το πρώτο 90λεπτο του Πρίγιοβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αντίδραση των παικτών μετά την ήττα από την Σάλκε:
“Αντιδράσαμε καλά, το είδατε και εσείς αυτό… Μετά από την στεναχώρια που υπήρχε από την ήττα από την Σάλκε, παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που προσπαθεί να σωθεί αλλά μας είχε πάρει βαθμούς στο πρώτο γύρο. Είναι καλό που επιστρέψαμε στις νίκες”.

Για τους νεοαποκτηθέντες που αγωνίστηκαν βασικοί:
“Είναι σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας και να είναι διαθέσιμοι. Υπάρχουν όμως πράγματα που θα πρέπει να διορθώσουμε, διότι υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε να δούμε”.

Για τις δυο πρώτες αλλαγές:
“Και ο Μαλεζάς αλλά και ο Γλύκος είχανε κάποιες ενοχλήσεις. Μπήκανε δυο παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Όσο για τον Σιαμπάνη, τον γνωρίζω διότι έρχεται από τις ακαδημίες. Είναι γεννημένος το 1999. Βέβαια, ανέβηκε στη πρώτη ομάδα όταν ήταν 15 χρόνων και έχει χάσει πράγματα τα οποία θα μπορούσε και θα έπρεπε να τα έχει“.

Για την θέση του Ουάρντα:
“Μπορεί να παίξει και στα πλάγια αλλά και στον άξονα. Έπαιξε σε μια θέση που τη ξέρει και θέλαμε να δούμε το αν μπορεί να προσαρμοστεί”.

Για το περιβραχιόνιο:
“Ο Κάμπος είναι ένας από τους αρχηγούς μετά την ψηφοφορία που έγινε με το νέο έτος. Είναι ένας από τους τέσσερις και γι’ αυτό πήρε το περιβραχιόνιο“.

Για την παρουσία του Κίτσιου στα αριστερά:
“Δεν είχαμε τον Λέοβατς και δεν είχαμε άλλον αριστεροπόδαρο. Ο Κίτσιου ξέρει την θέση και έκανε την δουλειά του”.

Για την κατάσταση του Πρίγιοβιτς:
“Δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε και θέλει και εκείνος. Χρειάζεται κάποιες προπονήσεις για να ανεβάσει τους ρυθμούς του. Με το καιρό, είναι ολοένα και πιο έτοιμος”.

Για το δεύτερο παιχνίδι με την Σάλκε:
“Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε δυο γκολ από δεύτερη μπάλα. Μας έλειπε η συγκέντρωση. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό διότι τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ