ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Δείξαμε χαρακτήρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στην υπομονή που έδειξε η ομάδα του και δικαιώθηκε στο τέλος. Τι ανέφερε για την αποβολή του Πέλκα λόγω του άσεμνου πανηγυρισμού.

Στην υπομονή που έδειξε η ομάδα του μέχρι το τέλος, στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, για τον οποίο είπε τα καλύτερα. Επίσης, σχολίασε την κόκκινη που δέχτηκε ο Πέλκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό συζητούσαμε, ότι παίζουμε με καλή ομάδα που είχε να χάσει δύο μήνες. Εκτός από αυτό, έχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς από τις πρώτες ομάδες τις βαθμολογίες. Δέχεται λίγα γκολ, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά. Γνωρίζαμε ότι θα μας περίμενε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο και από τα προηγούμενα. Κερδίσαμε στον έξτρα χρόνο. Δείξαμε χαρακτήρα"είπε αρχικά.

Για την κόκκινη του Πέλκα για τον πανηγυρισμό:
"Δείξαμε χαρακτήρα αλλά δυστυχώς στον πανηγυρισμό, που δείξαμε χαρακτήρα και δείξαμε ότι είμαστε άντρες, φάγαμε κόκκινη κάρτα. Δεν υπάρχει λογική ενώ παίζουμε στην έδρα μας ο παίκτης μας να πανηγυρίζει έτσι και να δέχεται κόκκινη κάρτα. Αν ήταν εκτός έδρας και έθιγε τους οπαδούς άλλης ομάδας θα υπήρχε πρόστιμο. Σήμερα δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν, αλλά δυστυχώς το πλήρωσε ακριβά".

Στη συνέχει ανέφερε για το ματς:
"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε μία οργανωμένη ομάδα που κλείνει τους χώρους του κέντρου. Δεν θα είχαμε πολλούς χώρους, χρειάστηκε υπομονή και στο τέλος τε καταφέραμε. Σίγουρα για εμάς είναι κάτι καλό. Πλησιάσαμε και τον Πανιώνιο στους δύο πόντους και έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος και θα προσπαθούσαμε να παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για το ότι γυρνούσε πίσω η μπάλα:
"Κάποιες φορές η μπάλα δεν μπορεί να πάει γρήγορα μπροστά. Ο Πανιώνιος έκλεινε καλά τους χώρους και υπήρχε δυσκολία. Λογικό είναι εκεί να μη ρισκάρεις. Αν θυμάμαι στα τελευταία παιχνίδια ρισκάραμε και το πληρώσαμε. Όταν είσαι τελευταίος παίκτης είναι λογικό να γυρίσεις την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα για να διώξει. Δεν μπορείς κάθε φορά να βγάζεις την μπάλα μπροστά εύκολο τρόπο, ούτε εμείς ούτε καμία ομάδα. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις, βέβαια και ο Πανιώνιος είχε καλές φάσεις".

Για τον Πρίγιοβιτς:
"Ο Πρίγιοβιτς σε όσα ματς έχει παίξε μέχρι τώρα έβαλε 7 γκολ σε 10 παιχνίδια και πάλι δέχτηκε κριτική όταν δεν βοηθάει την ομάδα. Αυτό μόνο εδώ μπορεί να συμβεί και είναι περίεργο. Είναι ένας παίκτης ο οποίος τραυματίστηκε αλλά θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σίγουρα. Υπάρχουν βέβαια και οι Κλάους, Μυστακίδης και Κουλούρης που περιμένουν την ευκαιρία. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μου και θα βοηθήσουν την ομάδα".

Για τον Κάνιας:
"Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα όπως όλοι. Μας έλειψε αυτό το διάστημα αλλά και στο παρελθόν όταν είχε υγεία δεν έπαιζε πάντα από την αρχή. Έχω 3-4 παίκτες σε αυτή τη θέση και επιλέγω ανάλογα. Είναι ένας από τους παίκτες που είναι βασικοί και βοηθάνε. Τώρα που είναι μαζί μας είναι θετικό".

Για τη διακοπή:
"Το πιο σημαντικό πριν τη διακοπή είναι ότι σήμερα κερδίσαμε. Η ομάδα θέλει ξεκούραση και να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να μείνουμε εδώ όσοι δεν θα είναι στις εθνικές ομάδες και να γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ