ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Αυτή η νίκη ξεκίνησε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, υποστήριξε ότι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και δικαιολόγησε την ένταση των πανηγυρισμών του.

Πανευτυχής για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ίβιτς, με δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (4-0). Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε ότι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά τον πρώτο ημιτελικό με το "τριφύλλι" και απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του.

"Αυτή η νίκη ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. Στη Λεωφόρο, στα αποδυτήρια, μιλήσαμε με τα παιδιά και ήμασταν σίγουροι ότι θα περάσουμε στον τελικό.

Την ιστορία την έγραψαν οι παίκτες κι ελπίζουμε ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο αφήσαμε χώρους, κάναμε λάθη, αλλά στο δεύτερο κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί αυτοί έκαναν την υπέρβαση.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και πίεση όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, κάποιες φορές αυτό σου βγαίνει", υποστήριξε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ