ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Αυτή είναι η δουλειά του Κλάους"

Ίβιτς: "Αυτή είναι η δουλειά του Κλάους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε και στον παράγοντα τύχη στη νικηφόρα αναμέτρηση με την Σλόβαν Λίμπερετς, αλλά και στο "ξύπνημα" του Στέφανου Αθανασιάδη.

Το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ απο το Λίμπερετς με 2-1 έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στον Βλάνταν Ίβιτς που στάθηκε όμως τόσο στο κακό ξεκίνημα με το γκολ των Τσέχων στο 41" όσο και στη μέτρια εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γρήγορο γκολ των Τσέχων: "Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μερικές φορές δεν είσαι τόσο "ζεστός" στην αρχή. Ναι, οι Τσέχοι έβαλαν και πάλι γρήγορο γκολ και το δεχθήκαμε εμείς. Ήταν μια λάθος στιγμή και πρέπει να μην συμβεί αυτό ξανά στο μέλλον".

Για τη σημασία της νίκης: "Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, που είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν τόσο καλοί".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: "Δεν ήμασταν καλοί. Υπήρχε αρκετή κούραση. Ο αντίπαλος ήταν φρέσκος. Και μου έκανε εντύπωση διότι μας είπαν ότι δεν έδειχναν να είναι κουρασμένοι. Θα περίμενα να είναι λόγω της ίωσης για την οποία έλεγαν τις τελευταίες ημέρες. Παίζουν πολλά ρόλο".

Για τον παράγοντα τύχη: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις και άλλες από ένα πέναλτι και μια ευκαιρία, κερδίζεις. Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Θέλουμε το καλό ποδόσφαιρο, αλλά και τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη αξία".

Για τα γκολ του Αθανασιάδη: "Σίγουρα θα τον βοηθήσουν. Κάθε παίκτης παίρνει αυτοπεποίθηση από τα γκολ. Ο Κλάους δουλεύει συνέχεια και σήμερα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η δουλειά του. Στη θέση που παίζει καλείται να σκοράρει".

Για το αν Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί: "Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, που δεν χάνει στην έδρα της. Σήμερα η Καραμπάχ δέχθηκε πέντε γκολ από ομάδα που κοστίζει 100.000.000 ευρώ. Δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Διπλό" με το χάρισμα του αρχηγού Κλάους, 2-1 ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Σαββίδης: "Είμαστε στην κορυφή και συνεχίζουμε"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ