ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Αν έχουν πίστη οι παίκτες μου μπορούν"

Ίβιτς: "Αν έχουν πίστη οι παίκτες μου μπορούν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Άγιαξ.

Ο Βλανταν Ίβιτς σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης που φέρνει αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ

Στο αρχικό του σχόλιο τόνισε: "Να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτή την ομάδα, όταν μιλήσαμε μεταξύ μας. Όταν μιλήσαμε με τους ανθρώπους της διοίκησης είχα την αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Άγιαξ. Έχουμε παίξει στο παρελθόν, είναι μία τεράστια ομάδα. Και στην Ολλανδία και ευρωπαϊκά. Έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλα αυτά μας δίνουν εξτρά κίνητρο για να κυνηγήσουμε την πρόκριση".

Για τον αν έχει εικόνα από τον Άγιαξ: "Έχουμε δει την ομάδα του Άγιαξ. Έκανε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Οι άνθρωποι μας που ασχολούνται με τους αντιπάλους έχουν δει παιχνίδια. Θα κάνουν κι άλλα ματς, θα στείλουμε ανθρώπους, μπορεί να πάω και εγώ. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχουμε είναι ότι πρόκειται για καλή ομάδα. Τελειώνουν την προετοιμασία και ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι. Κάναμε ματς για να δοκιμάσουμε τα πλάνα που θέλουμε. Όσο προχωρά το παιχνίδι, πιστεύω ότι και οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι. Η λογική λέει ότι έτσι κάνουν και οι αντίπαλοι. Στα επόμενα ματς που έχουμε θα είμαστε πιο έτοιμοι".

Για τη νοοτροπία με την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του τα ματς: "Τα πρώτα ματς είναι πολύ σημαντικά για όλους μας, για τον σύλλογο. Οι παίκτες πρέπει να έχουν πίστη ότι θα προκριθούν. Πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος, αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Έχουμε δέκα μέρες θα δουλέψουμε σκληρά, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε μικρά προβλήματα που έχουμε για να είμαστε έτοιμοι".

Για τις αναμετρήσεις του 2010 πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Έχω μία πίκρα από το δεύτερο παιχνίδι το 2010 (σ.σ. είχε χάσει πέναλτι, ενώ είχε σκοράρει στο πρώτο ματς). Ήμασταν κοντά στο να προκριθούμε δεν χάσαμε κανένα ματς. Τότε η ομάδα του Άγιαξ ήταν πολύ καλή με παίκτες που αν δείτε τώρα που παίζουν καταλαβαίνετε την ποιότητα, Είχαμε πίστη, φτάσαμε κοντά. Με την πίστη μπορούμε και φέτος να προχωρήσουμε, όποια ομάδα κι αν είναι στο δρόμο μας. Με κάποια πράγματα που θα αλλάξω μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Και να προκριθούμε".

Για το αν παίζει ρόλο η σειρά των αγώνων: "Είναι δύο παιχνίδια θα παίξουμε μέσα και έξω, δεν έχω κάποιο φόβο ιδιαίτερο που είναι το πρώτο ματς εκεί. Μπορεί να μας βγει σε καλό".

Για τον Κάνιας και αν θα είναι έτοιμος: "Ο Κάνιας δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος στο πρώτο ματς. Κάναμε εργομετρικά, είναι μαχητής, δουλεύει, προετοιμάζεται, αλλά δεν πιστεύω ότι προλαβαίνει το πρώτο παιχνίδι".

Το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου

Σχόλιο για την κλήρωση έκανε μέσω facebook και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ