ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Αξίζαμε την πρόκριση"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η πρόκριση στους "32" του Europa League για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι φέρνει ηρεμία στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους "32" του Europa League και ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι η ομάδα του το άξιζε μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα. Ακόμη επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντική η πρόκριση για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά είπε για την πρόκριση:

"Σημαίνει πολλά η πρόκριση για εμάς. Πετύχαμε τον ένα στόχο, να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Δεν ήταν εύκολο στα έξι παιχνίδια. Μέχρι πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν πολύ μακριά από την πρόκριση. Ευτυχώς διορθώσαμε τα λάθη στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Καραμπάγκ και προκριθήκαμε".

Για την απόδοση της ομάδας του:

"Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή στα περισσότερα παιχνίδια. Στο τελευταίο στο πρωτάθλημα δεν παίξαμε καλά επιθετικά. Στα προηγούμενα σχεδόν σε όλα έχουν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ανεξάρτητα αν η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα ή έξω. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με Ατρόμητο είχαμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Προσπαθούμε να διορθωθούμε και να παίζουμε για τα αποτελέσματα που είναι και το πιο σημαντικό, Μπορούμε να παίξουμε θεαματικά αλλά αν δεν έρχονται οι νίκες είναι κάτι που μας πληγώνει όλους".

Για το αν οι αντιδράσεις του κόσμου επηρέασαν τους παίκτες:

"Είχαμε άσχημα αποτελέσματα τελευταία και ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω. Ξέρω ότι από τη θέση που βρισκόμαστε τώρα είναι τροπή για όλους μας. Δεν αξίζουμε να είμαστε εκεί. Οι παίκτες καταλαβαίνουν που είναι και προσπαθούν. Σήμερα έδωσα όλοι το 100%. Μπορεί να υπήρχαν λάθη, είχαν και άγχος που είναι φυσιολογικό μετά από όλα αυτά. Κάναμε καλό παιχνίδι, αντιδράσαμε κάναμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε. Πρέπει να αντιδράσουμε και στο πρωτάθλημα και να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Για το αν η νίκη θα βοηθήσει να βελτιωθεί η κατάσταση στα αποδυτήρια:

"Τα αποδυτήρια τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες μεταξύ τους είναι πολύ καλά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Σας το λέω εγώ που είμαι προπονητής και ξέρω από αυτά. Στα αποδυτήρια τώρα όλα είναι πολύ ήρεμα".

Για το αν η πρόκριση κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για καλύτερη συνέχεια:

"Μας κρατάει στο ζωντανούς η πρόκριση. Δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση με όσα έχουμε δείξει στο πρωτάθλημα, Θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Από δω και πέρα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Αυτή η νίκη και η πρόκριση θα μας δώσει ηρεμία. Είχαμε και τη νίκη της Φιορεντίνα και περάσαμε. Το αξίζαμε. Οταν παίρνει 4 βαθμούς από τη Φιορεντίνα δείχνεις ότι είσαι ομάδα που αξίζει την πρόκριση".

Για τη συνέχεια:

"Εχουμε σοβαρή δουλειά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Ευρώπη υπάρχει χρόνος. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος οι παίκτες μου πρέπει να πιστεύουν στην πρόκριση. Δεν αφήνω κανέναν να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον αντίπαλο και να κερδίσει".

Για το αν η κατάσταση στα αποδυτήρια βελτιώθηκε μετά την αποπομπή του Τζαβέλλα στη β' ομάδα ή μετά την απόφαση παραμονής των παικτών στο ξενοδοχείο αυτές τις μέρες:

"Οχι, δεν έχει σχέση με αυτές τις 4-5 μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο".

Για τους δανεικούς και τους παίκτες που προπονούνται ατομικά (Τζιόλης, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας):

"Θα ξανακοιτάξουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τους παίκτες μας που παίζουν σε άλλες ομάδες. Εχω πληροφορίες και τώρα τα Χριστούγεννα θα αποφασίσουμε. Κάποιοι μπορεί να επιστρέψουν και κάποιοι να συνεχίσουν και άλλους έξι μήνες δανεικοί. Θα δούμε. Για όλους τους παίκτες γνωρίζω τι αποδόσεις έχουν. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος θα κάνουμε σχεδιασμό για τον καινούριο χρόνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρπισόφσκι: "Πιο ομαδικός ο ΠΑΟΚ χωρίς Τζαβέλλα"
Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League
Σαββίδης: "Οι γιατροί μου είπαν να μην πάω στο γήπεδο"
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚάρα της Ευρώπης, 2-0 τη Σλόβαν και πρόκριση στους "32"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ