ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι"

Ίβιτς: "Ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του, ενώ επισήμανε ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά την πρόκριση.

Μετά την σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στις δυνατότητες των παικτών του. Επίσης, δήλωσε ότι δεν έχει κριθεί ακόμη κάτι για τον πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεγάλη νίκη: "Εγώ ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας και τι παίκτες έχω και τι μπορούμε να κάνουμε συνολικά. Μέχρι τώρα όσα ματς παίξαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη στο 85% ήμασταν καλύτεροι. Αυτό δεν ισχύει απέναντι στην Φιορεντίνα. Ημασταν καλοί αλλά παίζαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Είχαμε και τύχη αλλά και μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ."

Για τους τρεις παίκτες του που είχαν επικριθεί και σκόραραν: "Ολους τους γνωρίζω και ξέρω τις δυνατότητες. Εχουμε πλάνο και σχέδιο για κάθε παιχνίδι. Σήμερα έβγαλαν αυτοί γκολ και αύριο κάποιοι άλλοι. Αλλά καλό είναι να πετυχαίνουμε και άλλα γκολ γιατί η αληθεια είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες".

Για το πώς πρέπει να εκμεταλλευτεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ: "Μπορεί και πρέπει να το κάνουμε. Εμείς έχουμε πολλούς νέους παίκτες και η ομάδα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Κάθε μέρα δουλεύουμε για να καταλάβουν τι είναι ο ΠΑΟΚ και χρειάζεται χρόνος. Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο χρόνος δεν υπάρχει αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε από εδώ και πέρα καλύτερα για εμάς"

Για το αν φοβήθηκε ότι μετά το δεύτερο γκολ της Φιορεντίνα η ομάδα του δεν θα τα καταφέρει: "Ξέρω ότι η ισοπαλία δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Είχαμε αποφασίσει να ρισκάρουμε στο τέλος. Βάλαμε γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο μέρος η Φιορεντίνα είχε κατοχή και ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο εμείς ήμασταν καλά και από τακτική και δυνάμεις. Εμείς βάλαμε το γκολ και εμείς σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος".

Για την πρόκριση: "Σίγουρα έχουμε περισσότερες πλέον. Αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι στην Σλόβαν που είναι δύσκολη ομάδα. Εχει δυνατότητες ως ομάδα και δε θα είναι εύκολο ματς για εμάς. Να δείξουμε σεβασμό στην Σλόβαν γιατί την πατήσαμε απέναντι στην Καραμπάκ. Αν η Καραμπάκ ήταν άλλο ποδοσφαιρικό όνομα πιο μεγάλο, θα είχαμε καλά αποτελέσματα. Απλά την πατήσαμε γιατί θεωρούσαμε ότι παίζουμε απέναντι σε έναν εύκολο αντίπαλο. Εμείς πρέπει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο"

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ