ΠΑΟΚ

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αποφάσισε η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης θα μετέχει και τυπικά πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ρόλο θα έχει και ο γιος του μεγαλομετόχου, Γιώργος Σαββίδης.

Με Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη στο διοικητικό συμβούλιο της θα πορευτεί από εδώ και πέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα το πρωί της Δευτέρας (17/10) στην έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως έχει προαναγγείλει με επίσημη δήλωσή του, θα αναλάβει την προεδρία του, ενώ μένει να φανεί ποιον ρόλο θα έχει ο γιος του Γιώργος. Αυτό θα καθοριστεί από την πρώτη συνεδρίαση του νέου δ.σ. στην οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Το νέο δ.σ. θα είναι και πάλι οκταμελές, αφού Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης τυπικά καλύπτουν τις θέσεις που είχαν μείνει κενές μετά τις παραιτήσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη και του Νίκου Βεζυρτζή. Η θητεία είναι ως τον Ιούνιο του 2018.

Να πούμε πως δεν ήταν παρόντες στη Γ.Σ. οι Ιβαν και Γιώργος, ήταν όμως στην αίθουσα που γινόταν ο Γιώργος Κούδας, που αποτελεί σύμβουλο της διοίκησης. Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα γίνει και το πρώτο Δ.Σ. με τον ίδιο παρόντα.

Έτσι, το νέο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τους:

Ιβάν Σαββίδη

Γιώργο Σαββίδη

Μάκη Γκαγκάτση,

Μαρία Γκοντσάρεβα

Λούμπος Μίχελ

Αρτούρ Νταβιντιάν

Ηλία Γεροντίδη

Δημοκράτη Παπαδόπουλο (εκπρόσωπο ΑΣ ΠΑΟΚ).

Εναλλάξ ο τελικός Κυπέλλου σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Στο τέλος της Γ.Σ τέθηκαν και ερωτήματα από μικρομετόχους. Ένας εξ αυτών, ο Αριστείδης Κάζης, τέως αντιπρύτανης του ΑΠΘ, ζήτησε να καταθέσει ρόταση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να γίνεται εναλλάξ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι θα προωθήσει την πρόταση.

Επίσης, ζήτησε να υπάρχει και εκπρόσωπος των μικρομετόχων στο δ.σ. της ΠΑΕ, κάτι το οποίο, όπως τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει τεθεί υπόψη στον Ιβάν Σαββίδη. Τέλος ασκήθηκε και κριτική για τις πωλήσεις που κάνει ο ΠΑΟΚ, με αφορμή το παράδειγμα του Μακ. «Αν ο Μακ έμενε και πηγαίναμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, πιθανόν να τον πουλούσαμε 13 και όχι 3,5 εκατ. ευρώ» τονίστηκε χαρακτηριστικά από τον κ. Κάζη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ