ΠΑΟΚ

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρέθηκε μαζί με το γιο του, Γιώργο, στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι επιθεώρησε τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μαζί με τον γιο του Γιώργο, βρίσκονται από τα μέσα της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την Ξάνθη για τα προημιτελικά του κυπέλλου και την Κυριακή θα δουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας την ώρα της τελευταίας προπόνησης (μέρος της οποίας μεταδόθηκε live από το προφίλ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο facebook και την παρακολούθησαν περίπου 1500 άτομα).

Στις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του ενημερώθηκε για τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την αναμέτρηση της Κυριακής, καθώς έχει θέσει προς πάσα κατεύθυνση πως πρώτο του μέλημα είναι να κυλήσουν όλα ομάδα και να μη συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, μέσω του γιου του, Γιώργου, ζήτησε από τους παίκτες να αφήσουν πίσω τους τα δυο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ηρακλή και Ξάνθη και να επιστρέψουν στις νίκες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ