ΠΑΟΚ

Ιτάνζ: "Αστεία αυτά που συμβαίνουν"

Ιτάνζ: "Αστεία αυτά που συμβαίνουν"
Ιτάνζ INTIME SPORTS

Ο Σαρλ Ιτάνζ σε δηλώσεις του εκφράζει την δυσαρέσκειά του για όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ μιλά και για τις στιγμές που πέρασε όταν δεν ήταν βασικός στον ΠΑΟΚ.

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη του ΠΑΟΚ για το μήνα Ιανουάριο παρέλαβε το Σάββατο (28/2) ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο πορτιέρο του "Δικέφαλου" ήταν ο μοναδικός παίκτης που διασώθηκε από... το ναυάγιο της ομάδας τον συγκεκριμένο μήνα και δικαιωματικά το βραβείο αυτό του ανήκει.

Στο πλαίσιο της βράβευσης του ο Ιτάνζ μίλησε για το πως ένιωθε όταν παρακολουθούσε τα παιχνίδια της ομάδας του από τον πάγκο, το μέλλον του, ενώ σχολίασε με αιχμηρό τρόπο όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμερουνέζος:

Για το πως ένιωθε όταν δεν ήταν βασικός: "Για μένα το πιο σημαντικό ήταν να δουλεύω συνεχώς και να διεκδικώ την θέση μου στην ενδεκάδα. Έπρεπε το διάστημα που δεν έπαιζα να κάνω το καλύτερο στις προπονήσεις και να περιμένω την ευκαιρία μου. Ο προπονητής μου θα έκρινε πότε θα έπαιζα βασικός".

Για την στάση που κράτησε όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να έρθει η στιγμή και να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι

"Γενικά, όπως και στην ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, πρέπει να παραμένεις ψύχραιμος και να δουλεύεις πολύ. Ηταν δύσκολα, πάντως, για μένα, γιατί δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές στην καριέρα μου".

Για τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον του και εάν αυτές συνδέονται με τον ΠΑΟΚ:

"Αυτό εξαρτάται από τον σύλλογο. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα αν μου δοθεί η ευκαιρία να παραμείνω εδώ και να προσφέρω ό,τι μπορώ. Ακόμη, δεν έχει γίνει, ωστόσο, συζήτηση για το θέμα του συμβολαίου μου. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για μένα. Πήγα στην Τουρκία, έμεινα μόνος μου, χωρίς την οικογένειά μου. Είχα την ευκαιρία, πάντως, έτσι, να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου. Αυτό με έκανε πιο δυνατό και μου έδωσε ώθηση για την συνέχεια".

Για τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

" Είναι αστεία όλα αυτά που συμβαίνουν. Είμαι πολλά χρόνια στη Ελλάδα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να προσπαθήσεις για να συμβιβαστείς. Από εκεί και πέρα, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να κάνω σωστά την δουλειά μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ