ΠΑΟΚ

Ιταλικό σενάριο για τον Σενεγαλέζο Τιάμ στον ΠΑΟΚ

Ιταλικό σενάριο για τον Σενεγαλέζο Τιάμ στον ΠΑΟΚ
Τιάμ

Η αναφορά ιταλικού δημοσιεύματος για τον ΠΑΟΚ και τον 23χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό, Μαμέ Τιάμ, ο οποίος ανήκει στην Γιουβέντους. (VIDEO).

Toν ΠΑΟΚ εμπλέκει ξένο δημοσίευμα (η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com) σχετικά με τον Μαμέ Τιάμ. Αναφέρεται πως η Σταντάρ Λιέγης θα ήθελε τον παίκτη από την Γιουβέντους (στην οποία ανήκει) αλλά θα πρέπει να δώσει το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ.

Τονίζεται παράλληλα πως για τον Τιάμ υπάρχει η περίπτωση του ΠΑΟΚ, της Πεσκάρα και της Μπολόνια αλλά μόνο με την μορφή δανεισμού. Ο Τιάμ είναι 23χρονος Σενεγαλέζος και παίζει ως επιθετικός. Στην Ζούλτε Βάρεγκεμ (δανεικός από την Γιουβέντους) την σεζόν 2015-16 είχε 9 γκολ σε 28 ματς (στα 23 βασικός) πρωταθλήματος στο Βέλγιο.

Από τον ΠΑΟΚ στην Ομόνοια ο Κωνσταντινίδης

Ηταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δεν υπολογίζονταν στον ΠΑΟΚ και η πλευρά του παίκτη είχε ενημερωθεί σχετικά. Πλέον ο 22χρονος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, όπως γνωστοποίησε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της. Η ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη για ένα χρόνο στην Ομόνοια Λευκωσίας".

Κωνσταντινίδης: "Ήθελα να αγωνιστώ σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό"

Ο Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, είπε: "Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ελλάδας. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια, που είναι ένας μεγάλος και λαοφιλής Σύλλογος. Ήθελα να αγωνιστώ σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, διότι αυτόν τον στόχο έμαθα να έχω από μικρός. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, έπαιξε και ο Νίκος Νταμπίζας".

Ιταλικό σενάριο για τον Σενεγαλέζο Τιάμ στον ΠΑΟΚ

Για το φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Η ομάδα πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και πλέον το ζητούμενο είναι να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα. Μου έκαναν θετική εντύπωση οι εγκαταστάσεις στο ΓΣΠ, αλλά και ο κόσμος της Ομόνοιας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και αγαπά την ομάδα".

Για την περίοδο προσαρμογής του αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας του, ανέφερε: "Είναι θετικό το γεγονός πως Κύπρος και Ελλάδα δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές. Επίσης, στην προσαρμογή μου θα με βοηθήσουν οι Παντελιάδης, Σοϊλέδης και ο γυμναστής, Ηλίας Αμπατζίδης, τους οποίους γνωρίζω από την Ελλάδα. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ