ΠΑΟΚ

Ισόπαλος ο Άγιαξ με Μαρσέιγ

Ισόπαλος ο Άγιαξ με Μαρσέιγ

Στο πιο δυνατό του τεστ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Άγιαξ ήρθε ισόπαλος 2-2 στη Γαλλία. Σκόραρε πάλι ο Κασιέρα. Στο άλλο φιλικό τα “δεύτερα” της ολλανδικής ομάδας κέρδισαν με 2-0 την Μπεζιέρ (VIDEO).

Ο Άγιαξ έδωσε το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι του πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη Γαλλία, κόντρα στη Μαρσέιγ. Αγωνιζόμενη χωρίς Γιουνές, Σένε και Μπαζούρ η ομάδα του Πέτερ Μπος ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον σύλλογο της Μασσαλίας. Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του στενού συνεργάτη του Βλάνταν Ίβιτς, Γρηγόρη Καβαλιεράτου.

Ο Άγιαξ προηγήθηκε στο 7' με γκολ του 19χρονου Κολομβιανού Ματέο Κασιέρα (τον απέκτησε φέτος με μεταγραφή από τη Ντεπορτίβο Κάλι και είχε σκοράρει και πριν λίγες μέρες κόντρα στην Κρίλια Σοβιέτοφ), μετά από πάσα του Ελ Γκαζί. Στο 60' ισοφάρισε ο Σακρ με πέναλτι και στο 63' ο Αλεσαντρινί (που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό) έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στη Μαρσέιγ.

Ο Άγιαξ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντόλμπεργκ, αφού είχε προηγηθεί σέντρα του Ελ Γκάζι και κεφαλιά στο δοκάρι του Κασιέρα.

Η σύνθεση του Άγιαξ:Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Φίργκεφερ, Ντάικς, Κλάασεν, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεεκ, Ελ Γκαζί, Ντόλμπεργκ (86' Μπέκερ), Κασιέρα.

Νίκη για τις ρεζέρβες στο φιλικό με τη Μπεζιέρ

Ο Άγιαξ έδωσε δύο φιλικά σε μία μέρα, κατά την προσφιλή τακτική του προπονητή του Πέτερ Μπος. Πριν το μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ προηγήθηκε η αναμέτρηση ενός γκρουπ παικτών από τους Άνδρες αλλά και τη β' ομάδα του Άγιαξ με την Μπεζιέρ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η ολλανδική ομάδα κέρδισε με σκορ 2-0 (ουσιαστικά αυτή ήταν και η πρώτη νίκη σε φιλικά προετοιμασίας αυτό το καλοκαίρι). Τα γκολ σημείωσαν ο Σίνκχραφεν στο 60' και ο Ζίβκοβιτς στο 68'. Ο Γκούντελ αγωνίστηκε με τη β΄ ομάδα ουσιαστικά γιατί είναι τιμωρημένος στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση του Άγιαξ:Ονανά (46' Μπερ), Ντάνκερλουι, Ντε Λιχτ, Βέστερμαν, Λάρτεϊ, Ντε Γιονγκ (70' Μπέκερ), Γκούντελ, Σίνκχραφεν, Μούριτς, Ζίβκοβιτς, Τσέρνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιούρι Κορονέλ, του πρώην προέδρου του “Αίαντα” που έφυγε από τη ζωή.

Ισόπαλος ο Άγιαξ με Μαρσέιγ

Δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης


Έφυγαν πάνω από 25.000 εισιτήρια

Εξάλλου, από την επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ ανακοινώθηκε ότι περισσότερο από 25.000 εισιτήρια πουλήθηκαν για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στον ΠΑΟΚ (η συνολική χωρητικότητα του "Amsterdam Arena" φθάνει τους 53.502 θεατές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ