ΠΑΟΚ

Ιγκόρ Τούντορ, ο σκόρερ

Ιγκόρ Τούντορ, ο σκόρερ
Τούντορ

Ο Ιγκορ Τούντορ το απόγευμα της Πέμπτης από προπονητής έγινε... παίκτης καθώς συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό και μάλιστα σκόραρε. Δείτε τον Κροάτη εν δράσει (videos)

H προπόνηση της Πέμπτης ήταν... διαφορετική από τις άλλες. Στο πρωινό πρόγραμμα δόθηκε βάρος στη φυσική κατάσταση και το απόγευμα υπήρξε οικογενειακό διπλό. Σε αυτό όμως ο Ιγκορ Τούντορ δεν επέβλεπε απλά τους παίκτες του αλλά είχε ρόλο... ποδοσφαιριστή.

Οπως θα διαπιστώσετε μάλιστα στο τέλος του video της ΠΑΕ, ο Κροάτης τεχνικός σκόραρε με κεφαλιά.

"Η απογευματινή προπόνηση περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό, με τον…ποδοσφαιριστή Ίγκορ Τούντορ να βγάζει μάτια ως επιθετικός και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ως λίμπερο! Η προπόνηση είχε ένταση αλλά και καλή διάθεση, με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι και την ομάδα του Τούντορ να γλιτώνει τις κάμψεις!", αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ.

Θεραπεία για... αρκετούς

Από εκεί και πέρα η προπόνηση έγινε δίχως τους διεθνείς ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς προληπτικά έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και κάτι ανάλογο έγινε με τους Κόστα και Γκολάσα (για τον αστράγαλο ο πρώτος, για την γάμπα ο δεύτερος). Θεραπεία έκαναν και οι Κάτσε, Λέοβατς.

ΜVP Oκτώβρη ο Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επιβραβεύτηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τις καλές του εμφανίσεις και αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Οκτώβρη. Συγκέντρωσε το 66,92% των προτιμήσεών, δεύτερος ήταν ο Ρόμπερτ Μακ με 25,33% και τρίτος ο Μιγκέλ Βίτορ με 7,75%.

Το καλύτερο γκολ Οκτωβρίου ο Μακ

Το τέρμα που σημείωσε ο Ρόμπερτ Μακ στο ματς με τη Ντόρτμουντ, αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ του μήνα Οκτώβρη στην ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος θα πάρει το Regency Casino Best Goal αφού συγκέντρωσε το 49.08% των ψήφων, έναντι 39,32% που πήρε το γκολ-φάουλ του Τζαβέλλα κόντρα στον Ηρακλή και 11,6% που συγκέντρωσε ο Ροντρίγκες για το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ και ο Σπόραρ

Ανάμεσα στους παίκτες που είχαν προταθεί το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, όπως είχαμε γράψει τον Αύγουστο, ήταν και ο Αντράζ Σπόραρ (οι ατζέντηδες του είχαν προτείνει και τον Τσίμιροτ). Πρόκειται για 21χρονο Σλοβένο φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Η ιστοσελίδα footballski.fr επαναφέρει την περίπτωσή του για τον "Δικέφαλο" και τονίζει πως οι "ασπρόμαυροι" είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν κατά νου τον Σπόραρ. " Οι ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται είναι η Στουρμ Γκρατς, ο ΠΑΟΚ και την Αυστρία Βιέννης", γράφει το δημοσίευμα για τον Σπόραρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ