ΠΑΟΚ

"Ιδανική επιλογή για τον ΠΑΟΚ ο Ρούι Βιτόρια"

"Ιδανική επιλογή για τον ΠΑΟΚ ο Ρούι Βιτόρια"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε το διευθυντικό στέλεχος της "A Bola", Μιγκέλ Κορέιρα και μίλησε για τους Ρούι Βιτόρια και Πάουλο Σόουζα που αποτελούν πιθανούς στόχους του ΠΑΟΚ για την θέση του προπονητή.

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το διευθυντικό στέλεχος της πορτογαλικής "A Bola", ο Μιγκέλ Κορέιρα και μίλησε για τους Ρούι Βιτόρια και Πάουλο Σόουζα που αποτελούν πιθανούς στόχους του ΠΑΟΚ για την θέση του προπονητή. Παράλληλα, θυμήθηκε το πέρασμα του πατέρα του από τον Άρη και εξέφρασε την αγάπη του για τους "κίτρινους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"O Ρούι Βιτόρια είναι από τους καλύτερους προπονητές εδώ. Κάνει πολύ καλή δουλειά και ξεκίνησε από μικρές ομάδα. Κάνει πολύ καλή δουλειά στη Γκιμαράες και πήρε το Κύπελλο, ενώ δεν το περίμενε κανείς. Σίγουρα θα φύγει από την Γκιμαράες επειδή κάνει πολύ καλή δουλειά και ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδανική επιλογή. Έχω ακούσει πως αν φύγει ο Ζεσούς από την Μπενφίκα ο Βιτόρια θα είναι η πρώτη επιλογή".

Για τον Πάουλο Σόουζα: "Θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής. Είναι και αυτός μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο είναι πολύ μικροί και έχουν πολλά να κάνουν στην καριέρα τους".

Για την πορεία του Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας: "Η Πορτογαλία πάει καλά στην Ευρώπη και πιστεύω πως θα πάει στο Ευρωπαϊκό. Ο Ρονάλντο είναι καλά στην Ρεάλ, πρώτος σκόρερ στην Ισπανία και ο Σάντος είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτόν όπως και με όλους τους καλούς παίκτες την Πορτογαλία".

Για το αν θυμάται το πέρασμα του πατέρα του από τον Άρη: "Θυμάμαι όλα τα παιχνίδια. Ο Άρης είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ 1-0 στον τελικό με γκολ του Κεραμιδά και παρακολουθώ συνέχεια τον Άρη. Γνωρίζω πως είναι στην Γ' εθνική πίσω από τον Πανσερραϊκό και πως μένουν δύο παιχνίδια. Τον Άρη το έχω στη καρδιά μου γιατί έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια. Ήμουν μικρός αλλά πάντα ταξίδευα με τον πατέρα μου. Είχα πάει στη Μάλτα αλλά και στην Ουγγαρία όπου ο πατέρας μου έκανε την μεγαλύτερη ήττα με σκορ 9-1. Θυμάμαι τους περισσότερους παίκτες από την 11αδα".

Για την αγάπη του κόσμου προς τον πατέρα του: "Κάποιες φορές που έχω μιλήσει με τον Σάντος μου είπε πως ο πατέρας μου ακόμα έχει μεγάλο όνομα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και είναι πολύ σημαντικό που τον θυμούνται. Πιστεύω πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Ήταν δύο χρόνια και έκανε πολλά στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Δεν τα ξεχνάω αυτά και μακάρι να είμαι πάντα Άρης. Η θέση του Άρης είναι στην πρώτη εθνική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ