ΠΑΟΚ

Ήττα για τη Σπάρτακ πριν τον ΠΑΟΚ

Ήττα για τη Σπάρτακ πριν τον ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Europa League έχασε με 2-1 από τη Ντουνάτσκα Στρέντα στο πλαίσιο του σλοβακικού πρωταθλήματος.

Η Σπαρτάκ Τρνάβα θα έρθει την Πέμπτη (30/7) στην Τούμπα, χωρίς να έχει κερδίσει στο σλοβακικό πρωτάθλημα μετά από δύο ματς. Την Κυριακή ηττήθηκε με 2-1 από την Ντουνάσκα Στρέντα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακία, αποτέλεσμα που ήρθε με ανατροπή.

Στο 30' η Σπαρτάκ προειδοποίησε. Ο Χαλίλοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο τερματοφύλακας της Ντουνάσκα Στρέντα τον σταμάτησε με διπλή προσπάθεια. Στο 41', όμως, ο Μίκοβιτς άνοιξε το σκορ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Ο Βόιτους βρήκε τον συμπαίκτη του στο σημείο του πέναλτι και ο Σέρβος επιθετικός στόχευσε σωστά γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Σπαρτάκ οπισθοχώρησε και το πλήρωσε. Αφού πρώτα η Ντουνάσκα Στρέντα απείλησε σοβαρά την εστία του Στραπάκ, στη συνέχεια ισοφάρισε στο 81' με τον Πατσίντα και εκεί ήρθε και η κατάρρευση για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Στο 84' αποβλήθηκε ο Νίκολιτς και στο 85', και πάλι ο Πατσίντα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ολοκλήρωσε την ανατροπή των γηπεδούχων και αναγκάζοντας, παράλληλα, την Σπαρτάκ στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα της Σπαρτάκ Τρνάβα: Στραπάκ, Τοτ, Νίκολιτς, Κόνκα (46' Μπαέζ), Γιανέτσκα. Γκρέσακ, Κασάδο, Σάμπο (C), Χαλίλοβιτς, Μίκοβιτς (87' Μπορτέλ), Βόιτους

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ