ΠΑΟΚ

Ήταν άντρες πριν δύο μήνες...

Ήταν άντρες πριν δύο μήνες...
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του περί αντρών που λείπουν από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, όμως δεν πάει καιρός που έλεγε τα ακριβώς αντίθετα.

Μπορεί στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό να δικαιολογήθηκε για την στροφή 180% μοιρών στα πιστεύω του για τους παίκτες λέγοντας "όλα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο γρήγορα, μέσα σε έναν μήνα. Δεν ήρθα εδώ για να ρίξω ευθύνη στους παίκτες...", ωστόσο αν κανείς ανατρέξει στις 23 Σεπτέμβρη, μετά το ματς με την ΑΕΚ, θα διαπιστώσει πόσο τρομερά συγκρούονται οι δηλώσεις του περί παικτών.

Τότε, λοιπόν, μιλώντας για την ανατροπή που έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ένωση, είχε πει:

"Πιο σημαντικό είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου, οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις κυριαρχήσει στο ματς και έχεις χάσει τόσες ευκαιρίες να γυρίσεις μετά το παιχνίδι. Είναι κάτι που κάνουν μόνο οι άντρες. Τέτοιους έχω στα αποδυτήρια και χαίρομαι γι' αυτό".

Φυσικά, η εύλογη απορία είναι πώς γίνεται οι άνδρες παίκτες του ΠΑΟΚ να μετατρέπονται σε υποψήφιους χορευτές μπαλέτου, όπως τόνισε σήμερα ο Τούντορ, μέσα σε δύο μήνες παρά μία μέρα...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ