ΠΑΟΚ

"Ηρθα για να διοικήσω"

"Ηρθα για να διοικήσω"
Αγγελίδης

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχε ο Ιάκωβος Αγγελίδης με εκπροσώπους των οργανωμένων του ΠΑΟΚ.

Ενα από τα θέματα που απασχολούν, φυσικά, τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ είναι το επεισόδιο που έλαβε χώρα έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας την περασμένη Κυριακή με πρωταγωνιστές τον Ιβάν Σαββίδη και έναν οπαδό του Δικεφάλου.

Γι' αυτό και ο Ιάκωβος Αγγελίδης συναντήθηκε σήμερα (26/8) με εκπροσώπους των οργανωμένων και τους άκουσε προκειμένου να σχηματίσει άποψη για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι οπαδοί του μετέφεραν την ανησυχία τους για όλα όσα συμβαίνουν και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άκουσε με προσοχή όσα του είπαν, ενώ όταν ρωτήθηκε αν, όντως, ήρθε στην ομάδα για να διοικήσει, απάντησε: " Ηρθα εδώ για να διοικήσω. Φυσικά σε κάποια σημαντικά ζητήματα θα χρειάζεται και η παρέμβαση του μεγαλομετόχου", κάνοντας σαφές ότι θα έχει ενεργό ρόλο στα κοινά της ΠΑΕ. Τόνισε, εξάλλου, ότι "θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάει η ομάδα μπροστά".

Επεσήμανε, ακόμη, ότι θα χρειαστεί δύο με τρεις μήνες για να ενημερωθεί πλήρως για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο. Τέλος, από την κουβέντα βγήκε ότι ο Αγγελίδης θα είναι ο άνθρωπος μέσω του οποίου πολλές φορές οι φίλαθλοι θα επικοινωνούν με τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που υπάρχει η αίσθηση ότι θα βοηθήσει ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ