ΠΑΟΚ

Η ρήτρα που δεν μπήκε για Ολίσε

Η ρήτρα που δεν μπήκε για Ολίσε

Διαβάστε ποια είναι η διαφορά στο συμβόλαιο Καμαρά-Ολίσε στον ΠΑΟΚ και το... παράδειγμα με Βιεϊρίνια

Χωρίς ρήτρα για αγορά του Ολίσε το καλοκαίρι είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ για τον Λιβεριανό, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην περίπτωση Καμαρά.

Στον ΠΑΟΚ δεν ερμηνεύουν αυτό το γεγονός ως απώλεια της πιθανότητας να αποκτηθεί ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, εφόσον πείσει για την αξία του και φέρνουν ως παράδειγμα την περίπωση Βιεϊρίνια.

Και ο Πορτογάλος είχε έρθει δανεικός από την Πόρτο, έκανε καλή χρονιά στον ΠΑΟΚ όσο αγωνίστηκε πριν τραυματιστεί και ο "Δικέφαλος" τον απέκτησε τελικά, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Διαπραγματεύτηκε με τη διοίκηση των "Δράκων" και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή με ένα ποσό 300.000 ευρώ και την Πόρτο να διατηρεί το 33% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης, γεγονός που της απέφερε ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ, όταν ο Βιείρίνια πουλήθηκε στη Βόλφσμπουργκ.

Μέσα σ' όλα, πρέπει να καρτήσουμε και τη δήλωση του γενικού διευθυντή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμαν Μπαμπάεφ ότι τον Ολίσε " στο τέλος του δανεισμού ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αγοράσει, πολλά μπορούν να συμβούν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ