ΠΑΟΚ

Η ομιλία Αγγελου και η Αρσεναλ

Η ομιλία Αγγελου και η Αρσεναλ

Ευχάριστες μνήμες "ξυπνά" η 16η Σεπτέμβρη για τον ΠΑΟΚ. Σαν σήμερα (16/9) το 1997 ο "Δικέφαλος" με προπονητή τον Αγγελο Αναστασιάδη είχε κερδίσει την Αρσεναλ με 1-0 για το Κύπελλο UEFA. Δείτε VIDEOS.

Πέρασαν 17 χρόνια από την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Αρσεναλ στην Τούμπα. Σαν σήμερα (16/9) το 1997 ο "Δικέφαλος" κέρδιζε στο "σπίτι" του τους Αγγλους με σκορ 1-0 με γκολ του Κώστα Φραντζέσκου στο 61'.

Ετσι η 16η Σεπτέμβρη "ξυπνά" ευχάριστες μνήνες τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Αγγελο Αναστασιάδη ο οποίος αποτελούσε τον προπονητή της τότε ομάδας των "ασπρόμαυρων".

Με εκείνο το αποτέλεσμα είχαν μπει οι βάσεις για να πάρουν οι Θεσσαλονικείς μια τεράστια πρόκριση απέναντι στην Αρσεναλ. Κάτι το οποίο κατάφερε ο "Δικέφαλος" στο ματς που είχε γίνει στο Χάιμπουρι.

Η Αρσεναλ είχε προηγηθεί με γκολ του Ντένις Μπέργκαμπ στο 22' αλλά ο Ζήσης Βρύζας είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 87'. Με αυτή την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει τους Αγγλους και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA.

Παρακάτω δείτε VIDEOS με την αναπαράσταση της ομιλίας του Αναστασιάδη προς τους παίκτες του πριν το ματς με την Αρσεναλ (είναι απόσπασμα από το DVD "ΠΑΟΚ μια ζωή") και το γκολ του Φραντζέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ