ΠΑΟΚ

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα
ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα Κ12

Μπορεί να ακούγεται σαν ψέμα, αλλά οι πιτσιρικάδες της Κ12 του ΠΑΟΚ κέρδισαν με 1-2 την Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της.

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης έγινε μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ένα από τα πρώτα του σχέδια ήταν να δημιουργήσει ισχυρές Ακαδημίες που θα μπορέσουν να στελεχώσουν στη συνέχεια την ανδρική ομάδα.

Ο ομογενής άνδρας δαπάνησε πολλά χρήματα για τα Τμήματα Υποδομής και σίγουρα όταν πληροφορήθηκε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα θα χαμογέλασε από ικανοποίηση.

Ο Σαββίδης με δικά του χρήματα έστειλε την ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ στην Βαρκελώνη για να τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα και σίγουρα αυτό από μόνο είναι σημαντικό.

Ωστόσο, οι πιτσιρικάδες του "Δικεφάλου" πέτυχαν το κάτι παραπάνω,δικαιώνοντας τον Σαββίδη γι' αυτήν του την επιλογή, καθώς κέρδισαν με σκορ 1-2 την Μπαρτσελόνα και ανάγκασαν τους πάντες στη Λα Μασία να μάθουν το όνομα του ΠΑΟΚ!Αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησαν οι μικροί παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Ζαζόπουλος, θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή, όπως οι ίδιοι εξομολογούνται.

Τα βρήκαν σκούρα από νωρίς

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν καν καταλάβουν ότι αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από στημένη φάση. Η ισοφάριση, όμως, δεν άργησε, καθώς ο Τζόλης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Καταλανών.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάβας με προβολή έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα και χάρισε στον ΠΑΟΚ μία ιστορική νίκη κόντρα στην ομάδα της Καταλονίας, έστω και σε αυτές της ηλικίες.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Ταλιχμανίδης (60′ Σταυριανίδης), Κούφας (36′ Λαγωνίδης), Βασιλόπουλος (36′ Κατσουλίδης), Πύρτσιος (40′ Τσοπούρογλου), Αβεντισιάν (54′ Τσακιρίδης), Καλτσίδης, Καραμπέρης, Τσέλιος (50′ Κριμιτζάς), Τεμερτζόγλου (36′ Λιάβας), Τζόλης, Θεοδωρίδης (60′ Καρακίτσος).

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα
ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα Κ12
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ