ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η κριτική του Sport24.για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στο ματς με τη Nτιναμό Μινσκ.

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ στο "παγωμένο" Μπόρισοφ και το κοουτσάρισμα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Παναγιώτης Γλύκος:Ο Βολιώτης τερματοφύλακας ήταν από το πρώτο λεπτό σε εγρήγορση και σε κάποια σημεία του αγώνα γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από δύσκολες καταστάσεις. Επίσης, έπαιξε πολύ και καλά τη μπάλα με τα πόδια.

Γιάννης Σκόνδρας:Ο 24χρονος μπακ εμφανίστηκε στη βασική ενδεκάδα, μετά τον τραυματισμό στο ματς με την Φιορεντίνα και είχε πολύ καλή απόδοση αμυντικά. Επιθετικά δεν έβγαλε προωθήσεις άλλων ματς, αλλά αυτό έχει να κάνει και με την απόδοση όλης της ομάδας.

Γιώργος Κατσικάς:Ο άτυχος της βραδιάς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποχώρησε μόλις στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Όσο έπαιξε δεν είχε σοβαρά προβλήματα με τους επιθετικούς της Ντιναμό Μινσκ.

Μιγκέλ Βίτορ:Ο Πορτογάλος ήταν αρκετά ορεξάτος, κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και δεν είχε λάθη στις επαφές του με τη μπάλα. Θα μπορούσε μάλιστα να χριστεί σκόρερ σε στημένη φάση.

Ραζβάν Ρατς:Ο Ρουμάνος έριξε βάρος στο να κρατήσει τη θέση του και δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.Ανέβηκε προς το φινάλε, είχε καλά γεμίσματα στην περιοχή και συνέβαλε και αυτός στο να πιέσει ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο διάστηματου αγώνα.

Αλέξανδρος Τζιόλης:Ο διεθνής μέσος είχε πολλή δουλειά. Μπορεί να μην έφτασε στα επίπεδα προηγούμενων αγώνων, αλλά είχε πολύ θετική συνεισφορά τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Έργκους Κάτσε:Ο Αλβανός μέσος κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, ήταν πανταχού παρών και προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά. Έδωσε και την πάσα στο δεύτερο γκολ του Κλάους

Φάνης Τζανδάρης:Πολλά χιλιόμετρα και απίστευτη διάθεση από το νεαρό μέσο που αν είχε ορισμένες καλύτερες επιλογές σε πάσες ή τελικές ενέργειες θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμη πιο έντονα τη σφραγίδα του στο ματς.

Φακούντο Περέιρα:Ο Αργεντινός γινόταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ όταν πλησίαζε ή έμπαινε μέσα στην περιοχή. Αντίθετα, στα άκρα έβγαινε εκτός ματς. Πλέον ξέρουμε όλοι τα χαρακτηριστικά του και πως μπορεί να αξιοποιείται.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης:Παρότι έτρεξε αρκετά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την εστία του Ιγκνάτοβιτς στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν υπήρχε και παραγωγή φάσεων από πίσω στο ίδιο διάστημα.

Στέφανος Αθανασιάδης:Για πολύ μεγάλο διάστημα φλέρταρε με τον τίτλο του μοιραίου του ΠΑΟΚ, αφού έχασε σημαντικές φάσεις (ειδικά το τετ-α-τετ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, πέτυχε δύο τέρματα και έκανε ρεκόρ για παίκτη του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Γιώργος Τζαβέλλας:Ο έμπειρος αμυντικός επανήλθε και έπαιξε για μεγάλο διάστημα ως στόπερ δίπλα στον Βίτορ. Πήγε αρκετά καλά και ήταν και σίγουρος στις πάσες του.

Εγιάλ Γκολάσα:Είχε νεύρο και όρεξη, έδωσε ενέργεια στον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να κάνει το πολύ μεγάλο ματς. Είναι πάντως ανεβασμένος σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες του στον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Παπαδόπουλος:Μπήκε στο φινάλε ως αλλαγή του Κλάους και δεν μπορεί να κριθεί

Άγγελος Αναστασιάδης:Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήγε σε δοκιμασμένη συνταγή. Η ομάδα του δεν είχε πρόβλημα αμυντικά, με εξαίρεση λίγες φάσεις. Πειραματίστηκε αρκετά και τελικά βρήκε τη σωστή χημεία στην επίθεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ