ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η κριτική του Sport24.για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στο ματς με την Φιορεντίνα.

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας και το κοουτσάρισμα του Άγγελου Αναστασιάδη

Γλύκος: Είχε πολλές θετικές επεμβάσεις σε σουτ, υπήρχαν, όμως, ορισμένες έξοδοι που ήταν άστοχες και παραλίγο να στοιχίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να διώχνει από πάνω του μία νευρικότητα που τον διακατείχε στο πρώτο μέρος.

Σκόνδρας: Ο μεγάλος άτυχος για τον ΠΑΟΚ. Όλη τη μέρα ψηνόταν στον πυρετό, με ισχυρή αγωγή κατάφερε να αρχίσει το ματς ως βασικός, αλλά μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού αποχώρησε με φορείο. Η διάγνωση; Βαρύ διάστρεμμα που προσθέτει ένα ακόμη πονοκέφαλο στον Αναστασιάδη

Κατσικάς: Ο πιο αξιόπιστος από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, είχε καλές επεμβάσεις και στο μεγαλύτερο ποσοστό των φάσεων που συμμετείχε, ανταποκρίθηκε. Βέβαια, κι αυτός σε κάποιες φάσεις δυσκολευόταν με την πίεση των Ιταλών

Βίτορ: Ο Πορτογάλος έδωσε πολλές μάχες, κυνήγησε φάσεις, ωστόσο είχε αδυναμία όταν η μπάλα ήταν στα πόδια του. Αυτό δεν είναι το δυνατό σημείο του και φάνηκε ακόμη περισσότερο με την πίεση ψηλά των "βιόλα".

Ρατς: Ο Ρουμάνος ήταν και πάλι ο παίκτης από τα πόδια του οποίου άρχιζαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, χωρίς όμως η απόδοσή του να φθάσει στα επίπεδα άλλων αγώνων. Κυρίως στις τελικές πάσες του θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Τζιόλης: Ο Κατερινιώτης μέσος προσπάθησε πολύ, έτρεξε πάνω και από τα στάνταρ του, όμως δυσκολευόταν να ξεπεράσει τις παγίδες που του έβαζε ο Μοντέλα με έναν και δύο παίκτες πάνω του όταν υποδεχόταν την μπάλα.

Κάτσε: Ο Αλβανός μέσος ήταν ίσως ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που μπορούσε να βγει πρώτος στη μπάλα όταν αυτή ήταν διεκδικήσιμη. Ήταν παντού στο γήπεδο, όμως, μερικές φορές δεν είχε σωστές μεταβιβάσεις και χαράμιζε την δική του προσπάθεια.

Τζανδάρης: Δεν ήταν η καλή βραδιά του νεαρού μέσου. Παρότι προσπάθησε, δεν του βγήκαν πολλές πάσες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δώσει βοήθειες στη μάχη της μεσαίας γραμμής. ΠΙθανόν να "πλήρωσε" την έλλειψη εμπειρίας αγώνων υψηλού επιπέδου.

Περέιρα: Ο Αργεντινός παραμένει ακόμη εκτός φόρμας, αφού δεν έχει βρει ρυθμό μετά την επιστροφή του από τραυματισμό. Πολλές κακές επιλογές, λάθος κοντρόλ και ελάχιστες οι στιγμές που απασχόλησε την ιταλική άμυνα.

Σαλπιγγίδης: Ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που δέχθηκε τις περισσότερες πάσες καπό τους μέσους και σε αρκετές φάσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα. Ήταν, όμως, μία διαρκής απειλή για την άμυνα της Φιορεντίνα στο διάστημα που αγωνίστηκε

Αθανασιάδης: Αρχικά, σε ρόλο εξτρέμ, έχασε το μεγάλο "όπλο" του, το να είναι κοντά στην περιοχή και σε θέση βολής. Παρόλα αυτά έτρεχε ακατάπαυστα και όταν μετακινήθηκε στον άξονα άρχισε να γίνεται και πιο απειλητικός. Του έλειψε όμως, μία καλή τελική πάσα από συμπαίκτη του.

Κίτσιου: Ο νεαρός μπήκε νωρίς στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Σκόνδρα. Παρότι άρχισε με κάρτα την παρουσία του, στη συνέχεια έκανε πολλές κούρσες και προσπάθησε να βοηθήσει και αμυντικά και επιθετικά,

Γκολάσα: Ο Ισραηλινός στο διάστημα που αγωνίστηκε, μπορεί να μην έκανε τη διαφορά, ωστόσο, ήταν σίγουρα ανεβασμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του. Πήγαινε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις φάσεις και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά. Είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας στο τέλος.

Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν κυρίως με στημένες φάσεις το παιχνίδι μεταφέρθηκε μέσα στην περιοχή του ταταρουσάνου.

Αναστασιάδης: Ο έμπειρος τεχνικός στηρίχθηκε στη συνταγή των αγώνων στην Ελλάδα και αν υπάρχει ένα σημείο που μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι ίσως θα έπρεπε να είχε δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, αυτό έχει να κάνει με την επιλογή του αντί-Μακ, αφού το να παίξει ο Κλάους στα άκρα δεν του βγήκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ