ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο στη νίκη επί της Ντινάμο Μινσκ.

Το Sport24.gr περνά από μικροσκόπιο την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και το κοουτσάρισμα του Άγγελου Αναστασιάδη στη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ.

Γλύκος:Παρότι μέχρι ένα σημείο ήταν θεατής του αγώνα, στην πορεία, όταν χρειάστηκε, έδειξε καλά αντανακλαστικά και ήταν καλός στις εξόδους. Ως; Συνήθως, βοήθησε πολύ τους συμπαίκτες του παίζοντας… μπακότερμα, αφού είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας. Δυστυχώς, έμεινε εκτεθειμένος και δεν μπορούσε να κάνει κάτι στη φάση του 5-1.

Σκόνδρας:Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, για τρίτο σερί ματς ως δεξί μπακ. Και σ’ αυτό το παιχνίδι μοίρασε ασίστ για γκολ, στον Παπαδόπουλο, ενώ δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα ανασταλτικά. Κέρδισες τις προσωπικές μονομαχίες και επιβλήθηκε στη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ.

Κατσικάς: Καλή παρουσία από τον Γιώργο Κατσικά που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς της Ντιναμό. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από πίσω, είτε με μακρινές μπαλιές, είτε κουβαλώντας τη μπάλα και σε κάποιες φάσεις τα κατάφερε. Σίγουρα, όμως, τα δύσκολα γι' αυτόν θα είναι σε άλλα ματς.

Βίτορ:Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε ένα ρόλο παρόμοιο με αυτό του Κατσικά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τους Λευκορώσους. Θα μπορούσε να είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια και, ευτυχώς για εκείνον, ένα σοβαρό λάθος που έκανε το διόρθωσε γρήγορα, αποτρέποντας ένα τετ-α-τετ για την Ντιναμό.

Ρατς:Ο Ρουμάνος εξελίσσεται στον καλύτερο φίλο των επιθετικών του ΠΑΟΚ, καθώς με τις φαρμακερές σέντρες του δημιουργεί συνεχώς τις προϋποθέσεις για γκολ. Ξέρει πώς να κινηθεί στο χώρο και πώς να τρυπήσει στον κατάλληλο χρόνο την αντίπαλη άμυνα από το αριστερό άκρο και έτσι δημιουργούνται τελικές προσπάθειες.

Τζιόλης:Ο Κατερινιώτης μέσος έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και επιβλήθηκε έναντι των αντιπάλων του με τις πολύ καλές τοποθετήσεις που είχε. Προώθησε σωστά το παιχνίδι κι αν υπήρχε κάτι που του έλειπε αυτό μάλλον ήταν το γκολ, αφού και αυτός, όπως πολλοί συμπαίκτες του, βρέθηκε σε θέση βολής.

Κάτσε:Κόντρα σε βαριά κορμιά όπως αυτά των παικτών της Ντιναμό, ο… αεικίνητος Αλβανός έκανε στην κυριολεξία πάρτι. Ήταν πρώτος σε όλες τις μπάλες και ήταν πάντα ο παίκτης που ντούμπλαρε στα μαρκαρίσματα. Η ταχύτητά του είναι στοιχείο απαραίτητο και για τον φετινό ΠΑΟΚ και αυτό θα φανεί σε πιο δύσκολα ματς.

Τζανδάρης:Πριν από τον αγώνα ένα από τα ζητούμενα για τον Άγγελο Αναστασιάδη ήταν ποιον θα επιλέξει για να καλύψει το κενό του Περέιρα. Τελικά, κατέληξε στον Τζανδάρη που τον δικαίωσε, καθώς, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του έκανε πολλή και ουσιαστική δουλειά στα χαφ και στο φινάλε πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

Μακ: Μια χαρά την έκανε τη δουλειά του ο Ρόμπερτ Μακ, αν και δεν είχε την ευκαιρία να σκοράρει και χθες. Με την ταχύτητά του έβγαλε αντεπιθέσεις και ταλαιπώρησε την άμυνα της Ντιναμό. Ο Αναστασιάδης, ωστόσο, τον ξεκούρασε στο ημίχρονο για να τον έχει φρέσκο στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια.

Σαλπιγγίδης:Ο διεθνής επιθετικός ήταν κινητικός, έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τζανδάρη, αλλά δεν μπόρεσε να γιορτάσει το σκαρφάλωμα στην τρίτη θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο Europa League με ένα γκολ. Και η ευκαιρία που του πρόσφερε ο Τζανδάρης στην κεφαλιά ψαράκι που έχασε ήταν πολύ μεγάλη.

Αθανασιάδης:Στην φάση του πρώτου προσωπικού του τέρματος έδειξε την τεράστια οξυδέρκεια που τον διακρίνει «διαβάζοντας» το λάθος του Μπανγκουρά. Στο επόμενο τέρμα, πήρε άριστα στην τοποθέτηση και στη συμπλήρωση του χατ-τρικ ήταν σε επίκαιρη θέση. Δικαίως αποθεώθηκε αφού είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Παπαδόπουλος:Ο «Παπ» έδειξε ότι ήθελε να κάνει ένα ηχηρό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το πέτυχε, αφού στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε πέτυχε γκολ. Ήταν κινητικός, ορεξάτος και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας στον Άγγελο Αναστασιάδη που ξέρει τι να περιμένει από τον έμπειρο φορ.

Γκολάσα:Ο Ισραηλινός έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ λόγω του τραυματισμού του και αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Έδειξε ότι θέλει λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τους αγώνες.

Σπυρόπουλος:Μπήκε για να πάρει ανάσες και το χειροκρότημα του κόσμου ο Ρατς και στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο για να αναφερθεί. Έκανε μία καλή προπόνηση.

Αναστασιάδης:Έκανε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική προετοιμασία στην ομάδα του, αφού οι παίκτες του μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι για να "καθαρίσουν" το ματς. Το κοουτσάρισμα εξαντλήθηκε σε αλλαγές φρεσκαρίσματος, αφού η εξέλιξη του ματς έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε παρεμβάσεις από τον πάγκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ