ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Λόρενς δεν αλλάζει το σχήμα

Η επιστροφή του Λόρενς δεν αλλάζει το σχήμα
INTIME SPORTS

Στη δοκιμή της Πέμπτης (12/4) φαίνεται πως θα καταλήξει ο Δώνης που μάλλον δεν θα ξεκινήσει τον Ιρλανδό στο αρχικό σχήμα.

Επιβεβαιώθηκε και σήμερα (12/4) η πρόθεση του Γιώργου Δώνη να κάνει ροτέισον στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στο μυαλό του είναι η δοκιμή της Πέμπτης (11/4), δηλαδή να βάλει τον Γλύκο κάτω από τα γκολποστ, αριστερά τον Κωνσταντινίδη, δεξιά τον Ετο και στόπερ τους Σίλντενφελντ και Ιντζίδη. Κεντρικά χαφ θα είναι οι Λάζαρ και Κάτσε, δεξιά ο Φωτάκης και αριστέρα ο Ρομπέρ ενώ προωθημένοι οι Κίτσιου και Αθανασιάδης.

Ουσιαστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κρατά εκτός τον Ιτάνζ, τον Κατσουράνη, τον Αποστολόπουλο που τον άφησε εκτός αποστολής, τον Λίνο που επιδώξε να πάρει τέταρτη κίτρινη για να μην αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι και τους Λόρενς και Σαλπιγγίδη για να τους έχει απολύτως έτοιμους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δώνης ποντάρει πολύ στο κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο πάγκο ώστε να δείξουν πως μπορούν να "σταθούν" στην ενδεκάδα και γι' αυτό δήλωσε χθες (11/4) πως "θέλω να μου δείξουν ότι κάποιοι παίκτες αδικούνται". Το κατά πόσο θα "βγει" αυτό ή ο "Δικέφαλος" θα επηρεαστεί από τις αλλαγές, θα φανεί στο ματς με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ