ΠΑΟΚ

Η αποστολή για τον τελικό

Η αποστολή για τον τελικό

Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Γεωργιάδης για τον τελικό Κυπέλλου με Παναθηναϊκό. Ποιοι "κόπηκαν" και τι περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη. Αντιπροσωπεία οπαδών μίλησε στους παίκτες.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, που διεξήχθη στις 17:00 στην Τούμπα. Πριν την προπόνηση αντιπροσωπεία των οπαδών μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στο έργο τους στον τελικό.

Η προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση του ματς, τόσο σε επιθετικό, όσο και σε αμυντικό κομμάτι, καθώς και στις στημένες φάσεις. Μόνο οι Μαντούρο και Κατσουράνης δεν προπονούνται κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (25/4) το πρωί για την Αθήνα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν, Κουλούρη.

Εκτός για λόγους τακτικης έμειναν οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε, οι τιμωρημένοι Νάτχο, Κατσουράνης και Αθανασιάδης, αλλά και ο τραυματίας Μαντούρο.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί στις 9:30 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ