ΠΑΟΚ

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr περνάει από μικροσκόπιο την παρουσία του ΠΑΟΚ των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" και τις κινήσεις του Γεωργιάδη από τον πάγκο στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Παναγιώτης Γλύκος: Εξαιρετικά σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν έχασε ούτε ένα από τα γεμίσματα του Ολυμπιακού, αποπνέοντας εμπιστοσύνη στην αμυνά του. Δείχνει ότι πλέον αντέχει το βάρος μεγάλων αγώνων.

Γιάννης Σκόνδρας: Αντεξε κι αυτός στις συνθήκες του αγώνα, είχε βέβαια στιγμές έντασης αλλά μπόρεσε να τις διαχειριστεί σωστά και να παίξει σωστά την θέση του.

Μιγκέλ Βίτορ: Με εξαίρεση την φάση που έσπρωξε παίκτη του Ολυμπιακού και πήρε κίτρινη κάρτα ο Πορτογάλος ήταν απόλυτα ψύχραιμος και έκανε ένα πολύ αποτελεσματικό δίδυμο με τον Ινσαουράλδε. Αποδείχτηκε ότι είναι αμυντικός για τα στάνταρ που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Χουάν Ινσαουράλδε: Ο παίκτης που πολλοί φοβόταν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ήταν ο πιο ήρεμος του ντέρμπι και έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να καθησυχάσει συμπαίκτες και αντιπάλους. Πολύ καλός σε όλες τις μονομαχίες.

Γιώργος Τζαβέλλας: Πολλές μάχες έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, κέρδισε τις περισσότερες απ' αυτές και όσες έχασε ήταν απόρροια της έντασης που υπήρχε στο γήπεδο και επηρέασε και τον 25χρονο μπακ του ΠΑΟΚ. Από τα δικά του πόδια ο Κλάους πέτυχε ένα φανταστικό γκολ και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Έργκις Κάτσε: Εκανε πολλή δουλειά ανασταλτικά, έτρεξε ασταμάτητα και βοήθησε την άμυνα του ΠΑΟΚ να μην δεχθεί επιθέσεις από τον άξονα.

Κώστας Κατσουράνης: Ο έμπειρος μέσος βγήκε από το παιχνίδι αναγκαστικά λόγω ενοχλήσεων, όμως στα 67 λεπτά που έπαιξε ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν για το καθαρό μυαλό και τις σωστές τοποθετήσεις στην μεσαία γραμμή. Εκανε ελάχιστα λάθη σε μεταβιβάσεις και με δεδομένη την ιδιαιτερότητα του αγώνα η εμφάνισή του παίρνει θετικό πρόσημο. Για την εμπειρία του δεν δικαιολογείται η αποβολή του στο τέλος.

Μπίμπρας Νάτχο: Δεν ήταν σε καλή μέρα, αν και είχε διάθεση και πάθος για την πρόκριση. Από ένα σημείο και μετά εκνευρίστηκε και αυτός αφάνταστα με αποτέλεσμα η πορεία του στο Κύπελλο να σταματήσει με μία άδοξη αποβολή και να στερηθεί ο ΠΑΟΚ τον πιο πολύτιμό του παίκτη στον τελικό.

Μίροσλαβ Στοχ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Σλοβάκο, ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι να σκοράρει ο Κλάους. Πολύ ήρεμος, κάτι που σημαίνει ότι κατάλαβε καλά το λάθος του στο Καραϊσκάκη και με καθαρό μυαλό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ετρεξε αρκετά, είχε πάθος, απασχόλησε αρκετά τον Μπονγκ, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Σε ματς με τέτοια ένταση πάντως ήταν απαραίτητος.

Στέφανος Αθανασιάδης: Σίγουρα ο MVP του ΠΑΟΚ, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε στην σειρά αυτή των ημιτελικών κόντρα στον Ολυμπιακό υπέγραψε φαρδιά πλατιά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό. Είναι πολύ κρίμα που θα χάσει τον τελικό.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κοστίν Λάζαρ: Στο διάστημα που μπήκε ο ΠΑΟΚ έπαιζε άμυνα και δεν φάνηκε ιδιαίτερα με την μπάλα στα πόδια αλλά σίγουρα έδωσε κι αυτός πολλή ενέργεια για να κρατήσει ο ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα.

Άλβες Λίνο: Και ο Βραζιλιάνος αρκέστηκε σε ανασταλτικό ρόλο κοιτώντας απλά να κρατήσει σωστά την θέση του ως αριστερό μπακ.

Στέλιος Κίτσιου: Μορφή του αγώνα με την απόκρουση στην τελευταία φάση πάνω στην γραμμή της εστίας, αν και αγωνίστηκε ελάχιστα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γιώργος Γεωργιάδης: Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παίρνει άριστα στο αμυντικό πλάνο αφού κατάφερε να παρουσιάσει μία ομάδα που για πρώτη φορά ήταν τόσο αποτελεσματική στα μετόπισθεν. Επίσης του πιστώνεται και η πολύ καλή ψυχολογία που είχαν οι παίκτες του αν και θα έπρεπε να δουλέψει ακόμη περισσότερο στο να μείνουν ήρεμοι και να μην πάει στον τελικό ο ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό αποδεκατισμένος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ