ΠΑΟΚ

Η χαρά του σκόρερ, Μακ και του μπαμπά, Σάμπο

Η χαρά του σκόρερ, Μακ και του μπαμπά, Σάμπο
INTIME SPORTS

Ρόμπερτ Μακ και Έρικ Σάμπο έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται πανετυχείς μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο.

Μία πολύ ευχάριστη είδηση περίμενε τον Έρικ Σάμπο λίγες ώρες μετά το ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Η σύζυγός του Έλικ Ποτότσνα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, ύψους 50 εκατοστών και βάρους 3050 γραμμαρίων.

Η γυναίκα του Σάμπο φρόντισε κοινοποιήσει μέσω instagram το ευτυχές γεγονός με ανάρτησή της στο instagram. Μάλιστα, στο σχόλιό της γράφει "ανυπομονώ για την κοινή μας ζωή ως οικογένεια στην Ελλάδα και να παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ανάμεσα στους φιλάθλους του". Αποκάλυψε, επίσης, ότι το όνομα του μικρού θα είναι Σεμπάστιαν.

Ο Έρικ Σάμπο πήρε διήμερη άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να μεταβεί στη Σλοβακία και να δει τον γιο του και τη σύζυγό του. Θα λείψει από τις προπονήσεις σήμερα και αύριο και θα επιστρέψει το Σάββατο.

Μακ: "Ενθουσιασμένος που σκόραρα"

Στο μεταξύ, ο Ρόμπερτ Μακ έφτασε τα δέκα τέρματα σε 18 επίσημα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ και ζει την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σχολιάζοντας τη νίκη επί του Πανθρακικού και το γκολ που σημείωσε, ο Σλοβάκος επιθετικός δήλωσε στην ιστοσελίδα του "robertmak.sk":

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν εκπληρώσαμε τις προσδοκίες. Μετά το διάλειμμα το παιχνίδι μας βελτιώθηκε και πετύχαμε δύο γκολ. Είμαι ενθουσιασμένος, επίσης, που σκόραρα. έχουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς στον όμιλο και αυτό είναι το σημαντικότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ