ΠΑΟΚ

Η τριάδα που "έφερε" ο Γκάρι στον ΠΑΟΚ

Η τριάδα που "έφερε" ο Γκάρι στον ΠΑΟΚ

Οι Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και Ουάρντα έρχονται να καλύψουν τα κενά μέσω... Τουρκίας. Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε όλα τα χρήματα που έφερε η πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατάσαράι.

Μπορεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μην στάθηκαν συνεπείς όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα που τόνισαν οτι θα ακολουθήσουν αναφορικά με την υπόθεση Ροντρίγκες (καθώς όχι μόνο ο Αφρικανός δεν έφυγε πριν αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του, αλλά ήδη ο 26χρονος Αφρικανός αγωνίστηκε με την φανέλα της Γαλατά πριν ο ΠΑΟΚ τελειώσει και τυπικά κάποια μεταγραφή) όμως τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από την μεταγραφή του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης ξοδεύτηκαν... πριν καν προλάβουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" παραχώρησε τον Ροντρίγκες έναντι 3.7 εκ. Ευρώ. Από αυτά τα 2,2 εκ. Ευρώ θα καταλήξουν στην Λέγκια Βαρσοβίας για τον Αλεξάντρο Πρίγιοβιτς, το 1,1 εκ. Ευρώ θα δοθεί στην Ρεν για τον Πέντρο Ενρίκε, και περίπου 400.000 Ευρώ θα είναι τα χρήματα που θα δοθούν στον Παναιτωλικό για τον Αμρ Ουάρντα.

Η σημερινή ημέρα αναμένεται να έχει αφίξεις και ανακοινώσεις. Οι "ασπρόμαυροι" δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο και έχουν ζητήσει από τον Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Όσον αφορά τον Πέντρο Ενρίκε, ο Λούμπος Μίχελ θα βρεθεί στην Γαλλία και εφόσον τα βρει με την Ρεν, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον παίκτη.

Στην περίπτωση του Ουάρντα, η παρουσία του στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Αιγύπτου δεν επιτρέπει την άμεση ενσωμάτωσή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, κάτι που, στην καλύτερη περίπτωση, θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αναβολή έφερε... ρεπό στον ΠΑΟΚ
Μάτος: "Η ταινία του ΠΑΟΚ, μου άλλαξε την οπτική"
Τα δυο ταμπλό του Μίχελ
Τα "μυστικά" για Ενρίκε, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ