ΠΑΟΚ

Η Τούμπα και το μέλλον της Ελλάδας

Η Τούμπα και το μέλλον της Ελλάδας
INTIME SPORTS

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους συμμετέχοντες της 2ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας και το κάλεσμα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας, στην προετοιμασία της οποίας ο Ιβάν Σαββίδης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, έδωσε την ευκαιρία στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στείλει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζητάει συσπείρωση για να βγει η Ελλάδα από την δύσκολη θέση, ενώ ως τελική κίνηση της Συνδιάσκεψης, προσκαλεί όλους τους συνέδρους και τους προσκεκλημένους στις 4 Οκτωβρίου στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά: " Αξιότιμοι σύνεδροι και προσκεκλημένοι της Β’ Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας!

Την παραμονή της Συνδιάσκεψης, σας καλώ να σκεφτείτε για το πλαίσιο, στο οποίο θα συζητάμε το παρόν και το μέλλον του Ποντιακού Ελληνισμού. Όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη, γενικά, βιώνουν μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας τους: οι φυγόκεντρες δυνάμεις στην ουσία φέρνουν διχόνοια στο χριστιανικό κόσμο, καταρρέει το σύστημα των ευρωπαϊκών αξιών, που δημιουργήθηκε επί αιώνες, η Γηραιά Ηπειρος έχει συγκλονιστεί από τις στρατιωτικές συγκρούσεις, την οικονομική κρίση και τα δημογραφικά προβλήματα. Οι πιο ευάλωτες σε αυτή την κατάσταση, είναι οι χώρες με αδύναμες οικονομίες. Ναι, πρώτα απ’όλα μιλάω για την Ελλάδα ...

Για το έθνος μας, έρχεται η στιγμή της αλήθειας, όταν πάνω απ’ όλα είναι η ενότητα και η συσπείρωση ώστε να πετύχουμε τον κοινό στόχο. Πρέπει να είμαστε ισχυροί να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Οι διαμάχες και οι διαφωνίες, οι συγκρούσεις και η διχόνοια πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Ήρθε η ώρα για έναν εποικοδομητικό διάλογο, για τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ώστε να πετύχουμε τον κύριο στόχο - να διατηρηθούμε ως έθνος.

Η επικείμενη Συνδιάσκεψη πρέπει να ενώσει τους πιο λαμπρούς, φιλόδοξους και ταλαντούχους εκπροσώπους της ποντιακής νεολαίας. Στις συζητήσεις και στις εισηγήσεις δεν πρέπει να υπάρχουν περιθώρια για απαισιοδοξία. Το μέλλον μας είναι στα χέρια των αισιόδοξων νέων Ποντίων με έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Καλώ τους προέδρους των Ποντιακών Ομοσπονδιών και τους προσκεκλημένους της Συνδιάσκεψης, να είναι δυναμικοί και δραστήριοι. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τις πρωτοβουλίες της νεολαίας που θα προωθηθούν στη Συνδιάσκεψη, να βρούμε τρόπους για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Ως τελική κίνηση της Συνδιάσκεψης, προσκαλώ όλους τους συνέδρους και τους προσκεκλημένους της Συνδιάσκεψης στις 4 Οκτωβρίου στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για να αισθανθείτε την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την ενέργεια που συνδέεται με την Κωνσταντινούπολη, και μετά να επιστρέψετε στις χώρες διαμονής σας, γεμάτοι θετική ενέργεια, αισιοδοξία και με προθυμία να αγωνιστείτε για το καλό μέλλον του έθνους μας.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης,

Συντονιστής του ΣΑΕ της Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ

Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ