ΠΑΟΚ

Η θέση του ΠΑΟΚ για Λίγκα - NOVA

Η θέση του ΠΑΟΚ για Λίγκα - NOVA
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια στάση κρατάει ο "Δικέφαλος" στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της Super League με τη Nova και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πολλά έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες σχετικά με την στάση του ΠΑΟΚ στις επαφές που κάνει η Λίγκα με την Nova για επέκταση του συμβολαίου τους.

Μάλιστα έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε ένα γκρουπ ομάδων που θέλει να εναντιωθεί στο συνδρομητικό κανάλι. Αυτό δεν ισχύει και καλό είναι να γίνει ξεκάθαρη η στάση του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ζήτημα των τηλεοπτικών.

Καταρχήν, πρέπει να διευκρινίσουμε πως ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι μέλος της Επιτροπής της Λίγκας που κάνει συζητήσεις με την Nova. Eχει εκφράσει την θέση του ΠΑΟΚ, η οποία αναλύεται ως εξής:

-Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης για να προχωρήσει από τώρα μια συμφωνία μετά το 2017. Ειδικά από την στιγμή που από πλευράς Nova δεν έχει κατατεθεί έγγραφη πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες.

-Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρες ιδέες για το τι πρέπει να περιλαμβάνει μια νέα συμφωνία τόσο στα οικονομικά δεδομένα, όσο και σε επιμέρους δικαιώματα (στιγμιότυπα, δικαιώματα εξωτερικού, δικαιώματα για ηλεκτρονικές πίνακες κ.α.).

-Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θεωρεί πως η συνεργασία της Λίγκας με την Nova είναι δομημένη πάνω σε ισχυρές βάσεις με το ισχύον συμβόλαιο και το γεγονός πως θέλει μία σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση δεν σημαίνει ότι είναι αντίθετη εξ αρχής στην επέκταση της συμφωνίας με την Nova.

-Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι οι προτάσεις που έχουν στο θέμα των τηλεοπτικών δεν είναι μόνο προς το συμφέρον του "Δικεφάλου" και της Nova αλλά θα βοηθήσουν και τις υπόλοιπες ομάδες να αναπτύξουν κι άλλες δυνατότητες εμπορικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, από τα γραφεία της Τούμπας διευκρινίζουν ότι δεν έχουν κάνει συζητήσεις με άλλες ομάδες για το θέμα κι ούτε με κάποιον άλλον φορέα που μπορεί να ενδιαφέρεται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ