ΠΑΟΚ

Η τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο "Β. Λομπανόφσκι"

ΠΑΟΚ - ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ \ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ
ΠΑΟΚ - ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ \ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ MOTION TEAM - ()

Η ιστορία πίσω από την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου ως προπονητή του ΠΑΟΚ και το ταξίδι του στην Ουκρανία.

Έχουν περάσει σχεδόν δώδεκα χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ, δια αντιπροσώπων, είχε επισκεφτεί το στάδιο " Βαλερί Λομπανόφσκι" στο οποίο σήμερα οι παίκτες του "Δικεφάλου του βορρά" θα προπονηθούν και την Πέμπτη (27/7, 19:30) θα αντιμετωπίσουν την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Στα τέλη Αυγούστου 2005, ο ΠΑΟΚ είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Μέταλουργκ Ντόνετσκ στη προκριματική φάση πριν τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου, είχε αποφασίσει να ταξιδέψει στην Ουκρανία και να παρακολουθήσει δια ζώσης της Μέταλουργκ, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είχε ταξιδέψει στο Κίεβο με τον γενικό αρχηγό Κώστα Ιωσηφίδη, στις 29 Αυγούστου 2005, και μαζί παρακολούθησαν την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μέταλουργκ με την Ντινάμο Κιέβου.

Η Ντινάμο είχε επικρατήσει με 3-1 και σκόρερ τους Ρινκόκ, Ροτάν και Ρεμπρόφ, με την Μέταλουργκ να μειώνει με τον Ανίς Μπουσαϊντί, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου του βορρά.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στανόγεβιτς: "Μετά τις μεταγραφές θα μιλήσουμε για στόχους
Σανζάρ: "Ομάδα θρύλος ο ΠΑΟΚ"
Στον Σαββίδη με 3,5 εκατ. ευρώ "Εθνος" και "Ημερησία"
Παίζει ο Ρέι με την Ολίμπικ Ντόνετσκ
Σκάουτ του ΠΑΟΚ στο Ντιναμό Κιέβου - Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ