ΠΑΟΚ

"Αργήσαμε γιατί ψάχνουμε παίκτες ποιότητας"

"Αργήσαμε γιατί ψάχνουμε παίκτες ποιότητας"
Βρύζας - Αγγελίδης

Τι ειπώθηκε στο τετ α τετ που είχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου. Τι είπαν για τις μεταγραφές.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συζήτηση με τους Αγγελίδη-Βρύζα, ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση στις μεταγραφές.

Παρούσα ήταν και η Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία άκουσε μαζί με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ τους οπαδούς να ρωτούν για ποιον λόγο καθυστερούν τις μεταγραφές, την στιγμή, μάλιστα, που ο Δικέφαλος διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Η απάντηση που πήραν ήταν η εξής: "Δεν είναι θέμα το οικονομικό και αυτό αποδείχθηκε με την περίπτωση του Νομπόα. Στο σκεπτικό μας είναι να έρθουν στην ομάδα παίκτες που δε θα γεμίσουν το ρόστερ απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Κοινή απόφαση είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις που απαιτούν υπομονή", υπογράμμισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισαν πως: "στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν παίζει ρόλο μόνο η δική μας επιθυμία αλλά και το τι θέλει ο παίκτης που έχουμε στο στόχαστρο. Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να τον περιμένουμε για να αποφασίσει".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που αφορούσε τον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι διοικούντες τον Δικέφαλο απάντησαν: "Όχι, δεν απουσιάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και δεν αφορά μόνο την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι. Εμείς έχουμε εντοπίσει νεαρούς παίκτες, τους έχουμε ξεχωρίσει, έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και θα το δείτε το καλοκαίρι".

Η κουβέντα πήγε και στην υπόθεση του Βιεϊρίνια. "Υπάρχει περίπτωση να έρθει ξανά πίσω;"ρώτησαν οι οργανωμένοι, ακούγοντας τον Βρύζα να τους λέει: "Κάνουμε την προσπάθεια μας και σας διαβεβαιώ. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά το προσπαθούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ