ΠΑΟΚ

Η συζήτηση Τούντορ - Μπερμπάτοφ

Η συζήτηση Τούντορ - Μπερμπάτοφ
Τούντορ WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλυσε στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν (VIDEOS).

Ίγκορ Τούντορ και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συζήτησαν πριν από μερικές μέρες, στην τελική ευθεία για την μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός ανέλυσε στον 34χρονο ποδοσφαιριστή το αγωνιστικό πλάνο του Δικεφάλου και τον κομβικό ρόλο που θα του δώσει στη νέα ομάδα. Οι δύο άνδρες, εξάλλου, γνωρίζονται από παλιά, καθώς είχαν υπάρξει αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2001-2002, στη δεύτερη φάση των ομίλων (με το τότε σύστημα διεξαγωγής) η Γιουβέντους είχε αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν.

Η "Μεγάλη Κυρία" κέρδισε 4-0, ο Τούντορ σκόραρε και ο Μπερμπάτοφ έμεινε στον πάγκο. Την επόμενη σεζόν, και πάλι στη δεύτερη φάση των ομίλων, οι Γερμανοί, με βασικό τον "Μπέρμπα" επιβλήθηκαν 3-1, ενώ και πάλι ο Τούντορ πέτυχε γκολ.

Αναμετρήθηκαν και στα προκριματικά του EURO 2004 ως βασικοί, η Βουλγαρία κέρδισε 2-0 και ο Μπερμπάτοφ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ