ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη Τύπου και η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ

Η συνέντευξη Τύπου και η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Οι Ιγκόρ Τούντορ και Γιώργος Τζαβέλλας θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ενώ η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Όλα τα φώτα την Τετάρτη θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη για την άφιξη της Ντόρτμουντ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (1/10) για το Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε της ώρες των συνεντεύξεων αλλά και των προπονήσεων των δυο ομάδων.

"Με τη Ντόρτμουντ ν’ αποτελεί ένα από τα πιο… βαριά χαρτιά του Europa League, τα φώτα πέφτουν στην Τούμπα όπου θα φιλοξενήσει ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα. Η αποστολή της γερμανικής ομάδας φτάνει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (30.09) και οι δραστηριότητες εν όψει της αναμέτρησης αρχίζουν στις 15:30 οπότε ο Ίγκορ Τούντορ κι ο Γιώργος Τζαβέλλας θα παραστούν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’. Η συνέντευξη Τύπου της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και στις 19:30 ακολουθεί η προπόνηση των Γερμανών που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’.".

Επισημάνσεις Ντόρτμουντ στους οπαδούς της

Η Ντόρτμουντ παλαιότερα είχε ενημερώσει τους οπαδούς της για την "μάχη" με τον ΠΑΟΚ, το έκανε πλέον με περισσότερες λεπτομέρειες καθώς "πλησιάζει" το ματς της Πέμπτης και αναφέρεται μεταξύ άλλων και στον... Άρη. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων τονίζεται:

"Μερικά γκρουπ οπαδών της Μπορούσια έχουν εδώ και μερικά χρόνια σχέσεις με οπαδούς του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος φορά επίσης κιτρινόμαυρα και είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν φιλοξενούμενοι οπαδοί γιατί συχνά γίνονται επεισόδια. Ο Άρης έχει κατρακυλήσει στην Γ’ Εθνική λόγω της πτώχευσής του, και εδώ και κάποιο καιρό δεν παίζει πια εναντίον του ΠΑΟΚ.

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, βλέπουν τους δικούς μας οπαδούς, σας αδερφούς του Άρη, έστω κι αν στο Ντόρτμουντ μόνο μερικές εκατοντάδες οπαδοί μας έχουν επαφή με τους οπαδούς του Άρη. Υπάρχει φόβος ότι αυτή η κόντρα θα μεταφερθεί στους δικούς μας οπαδούς. Το ότι η ομάδα μας πιθανότατα θα κάνει μία προπόνηση στο γήπεδο του Άρη, έχει εκληφθεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν σημάδι αδερφοποίησης της Μπορούσια και του Άρη.

Αυτό δεν ισχύει. Απλά, σε όλη τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιο άλλο κατάλληλο γήπεδο. Έναν χώρος προπόνησης, σε καλή κατάσταση, στον οποίο δεν μπορεί κανείς να έχει οπτική επαφή από έξω, βρήκαμε μόνο εδώ. Επειδή στην Αγία Πετρούπολη έγιναν επεισόδια παλιότερα, η Ντόρτμουντ κάνει και κάποιες επιπλέον συστάσεις στους οπαδούς της. Χώρος συνάντησης θα είναι ο Λευκός Πύργος. Όλοι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα πρέπει να έχουν μπει στο γήπεδο ως τις 20.30, αλλιώς η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19.00. Έλληνες πολίτες με ελληνικό διαβατήριο, δεν έχουν δικαίωμα να μπουν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα υπάρχει έλεγχος ταυτοτήτων στην είσοδο. Απαγορεύονται σημαίες, μπλουζάκια, κασκόλ κ.λπ. του Άρη Θεσσαλονίκης. Αυτά θα κρατούνται από τους σεκιούριτι, θα τοποθετούνται σε έναν αποθηκευτικό ρόλο και θα επιστραφούν μετά το παιχνίδι. Απαγορεύονται μεγάφωνα και κοντάρια σημαιών”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ