ΠΑΟΚ

Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σρνα περνά από τον Σαββίδη

Croatia's Darijo Srna celebrates after Croatia goalkeeper Danijel Subasic stopped a penalty kick from Spain's Sergio Ramos during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia's Darijo Srna celebrates after Croatia goalkeeper Danijel Subasic stopped a penalty kick from Spain's Sergio Ramos during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντάριο Σρνα και οι Γιώργος Σαββίδης - Λούμπος Μίχελέχουν καταλήξει σε συμφωνία για μονοετή συνεργασία του Κροάτη μπακ με τον ΠΑΟΚ και πλέον η υπόθεση πάει στον Ιβάν Σαββίδη για την τελική έγκριση.

Δεν σταμάτησαν στο ραντεβού στο "Μακεδονία Παλλάς" οι συζητήσεις του Ντάριο Σρνα με τον Γιώργο Σαββίδη, παρουσία του ατζέντη Βαντίμ Σαμπλί. Συνεχίστηκαν και το βράδυ, με τη συμμετοχή και του Λούμπος Μίχελ και κατέληξαν σε μια φόρμουλα συμφωνία του Κροάτη αμυντικού με τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο συνεργασίας.

Συμφωνία υπάρχει και για τις οικονομικές απολαβές του 36χρονου μπακ (σύμφωνα με πληροφορίες είναι λιγότερες από 500.000), ωστόσο απομένουν δύο ακόμη παράμετροι για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Κροάτης μπακ.

Η μία είναι το τελικό "ΟΚ" του Ιβάν Σαββίδη στον οποίο έχει φτάσει η υπόθεση και η δεύτερη είναι οι ιατρικές εξετάσεις. Κατά συνέπεια, η Πέμπτη (24/5) θα είναι η μέρα των οριστικών εξελίξεων για την υπόθεση Σρνα.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ